Δευτέρα, Φεβρουαρίου 24

ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ: ΤΑ FUNDS ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΙΕΠΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ !!!



ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΡΠΑΞΟΥΝ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΑ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ+ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
Σύμφωνα με τον πρόεδρο των…



συμβολαιογράφων Γιώργο Ρούσκα, έρχεται οδηγία που θα προβλέπει ότι τα κόκκινα δάνεια που παίρνουν τζάμπα τα funds θα διέπονται όχι από το ελληνικό δίκαιο, αλλά από το δίκαιο της χώρας που έχει την έδρα του το fund !!!
Στήνεται δηλαδή μεθοδικά άγριο πλιάτσικο και «σφαγή» δανειοληπτών !!!


Τι μεταδίδει το in.gr :
Τα πάνω κάτω έρχονται για τους οφειλέτες που έχουν κόκκινα δάνεια.
Ενυπόθηκα στεγαστικά και επιχειρηματικά δάνεια θα μεταφερθούν σε funds με αποτέλεσμα να αλλάξουν ριζικά οι κανόνες που τα διέπουν, όπως αποκαλύπτει στο Mega ο πρόεδρος των συμβολαιογράφων Γιώργος Ρούσκας.

Θα υπάρξει κοινοτική οδηγία που θα προβλέπει ότι τα δάνεια που περνάνε στα funds θα διέπονται όχι από το ελληνικό δίκαιο, αλλά από το δίκαιο της χώρας που έχει την έδρα του το fund.
Η κυβέρνηση πιέζει τράπεζες και funds στα χέρια των οποίων περνάνε στεγαστικά δάνεια να προσφέρουν ευνοϊκές ρυθμίσεις και όρους αποπληρωμής στους δανειολήπτες, ώστε να τακτοποιηθεί μεγάλο ποσοστό αυτών των δανείων και να περιορισθεί κατά το δυνατόν ο αριθμός των πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας.
Από την άλλη πλευρά οι δανειστές δεν δίνουν άλλο περιθώριο στην ελληνική κυβέρνηση για νομοθετικές πρωτοβουλίες που είτε θα παρέτειναν το ισχύον καθεστώς, είτε θα οδηγούσαν σε νέα ρύθμιση.
Καθεστώς προστασίας πρώτης κατοικίας δεν υπάρχει στην Ε.Ε. – και αυτό απαιτούν οι δανειστές να ισχύσει τώρα και στην Ελλάδα.
Το θέμα, σχολίασε στο MEGA, ο πρόεδρος των συμβολαιογράφων, Γιώργος Ρούσκας.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΟin.gr


πηγή
https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2020/02/funds.html

https://kyklwpas.blogspot.com