Κυριακή, Φεβρουαρίου 16

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ φωτό! H Σκορδά όταν ΕΒΑΖΕ τον ΝΕΟ ΕΡΩΤΑ σπίτι, ενώ τα παιδιά ήταν στην Τήνο με τον Λιάγκα!

Ευκαιρία να μαθαίνετε πως γίνονται οι δουλειές! Προσέξτε: Αν κάποιο περιοδικό έβγαζε αυτές τις φωτογραφίες που τραβήξαμε το καλοκαίρι θα έκανε μια τρύπα στο νερό. Η Σκορδά θα τους έκραζε κιόλας, επειδή τόλμησαν να παρουσιάσουν έναν φίλο της που μπήκε σπίτι της, σαν σχέση της. Το ΕΚΑΝΕ και στις δυο ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΕΣ της. Τώρα δεν θα το έκανε;

Ναι, χρειάζεται, παρά το θέμα μας είναι άλλο νομίζετε, να κάνουμε μια σύντομη αναδρομή: Όλοι ήξεραν λοιπόν τότε, πως είναι έγκυος τότε η Σκορδά. Αλλά αφού η ίδια και ο Λιάγκας το διέψευδαν, τι να κάνεις; Μπορούσες να το γράψεις; Θα σε διέψευδε και θα σε έτρεχε. Τότε, έτυχε πάλι, να χουμε φωτογραφίες της. Από που; Την στιγμή που έβγαινε από την κλινική του κουμπάρου της και γυναικολόγου. Τα περιοδικά δεν τις αγόρασαν, επειδή τις ακύρωσε με τις δηλώσεις της! Της έλεγαν “είσαι έγκυος”; – Τι ναι αυτά που λέτε βρε παιδιά! Άντε μετά να γράψεις το παραμικρό!
Το ίδιο είχε κάνει και στην πρώτη εγκυμοσύνη της! Δεν την ένοιαζε φυσικά το ότι σε λίγο καιρό θα φούσκωνε η κοιλιά – όπως και έγινε – και αποδείχτηκε πως ήταν τόσο προχωρημένη η εγκυμοσύνη της, όσο και οι φωτογραφίες μας!

Το καλοκαίρι είδαμε, φωτογραφήσαμε το σύντροφο της! Ξέραμε πως ο σύντροφος της μένουν οι δυο τους μόνοι στο σπίτι της. Ακριβώς εκείνες τις μέρες, που έλειπαν τα παιδιά της με το Λιάγκα στην Τήνο! Κανείς δεν μας πίστεψε, τότε αφού όλοι το πέρασαν στο ντούκου. Παρά το ότι γράψαμε αυτό ακριβώς που είδαμε! (κάντε κλικ στο λινκ να δείτε το δημοσίευμα)
Ξαναπροσέξτε: Γίνεται ο Καβατζίκης που είναι στο πάνελ της να βγάζει αυτό το θέμα χωρίς να το ξέρει η Φαίη; Γίνεται οι φωτογραφίες αυτές να είναι τραβηγμένες στο στούντιο. Εκεί που οποιοσδήποτε θα μπορούσε να βρεθεί δίπλα της και η Φάιη να υποστηρίξει πως τον είδε και για πρώτη φορά!  Όλες αυτές οι ερωτήσεις μας είναι ηλίθιες όμως. Μόνο μία ΔΙΝΕΙ ΟΛΕΣ τις απαντήσεις και δείχνει ΠΟΣΟ ΥΠΟΚΡΙΝΕΤΑΙ Η Φαίη:

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΥΡΙΟ, ΝΑ ΔΙΑΨΕΥΣΕΙ ΤΟΝ ΚΑΒΑΤΖΙΚΗ;

Τι σημαίνει το ότι δεν το κάνει; Θέλετε ανάλυση; Σημαίνει πως δεν έδχει θυμώσει με το συνεργάτη της αφού δεν την πρόδωσε. Σημαίνει πως η σχέση είναι, αν όχι αληθινή, εκείνη που η Σκορδά θέλει να παρουσιάσει σαν αληθινή! Οι φωτογραφίες είναι τραβηγμένες εξ επαφής, οπότε δεν γίνεται ν’ αγνοεί την ύπαρξη τους!
υ.γ.  Σε λίγο θα δημοσιεύσουμε περισσότερα στοιχεία και φωτογραφίες από το καλοκαίρι όταν ο σύντροφος της έμπαινε σπίτι της και έμενε εκεί! Όχι στο δικό του!
πηγη