Παρασκευή, Φεβρουαρίου 14

ΟΣΟΙ ΑΙΣΘΑΝΟMΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ.... ΑΠΛΑ "ΚΑΡΤΕΡΟΥΜΕ" ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΣΤΙΓΜΗ !!!

Όπως, κ. Γ. Αγγελοπούλου, καρτερούσαν υπομονετικά και τότε, λίγο πριν το 1821 και αρπάξαν την εύκαιρια και πήραν τα κεφάλια των Οθωμανών μα και αυτών που….συνεργάζονταν μαζί τους… εις βάρος της πατρίδας και ενός ολόκληρου πολιτισμού.
Να ξεκινήσουμε ανάποδα.

⚠️ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟΝ ΦΕΜΙΝΙΣΜΟ, ΟΙ ΡΙΖΕΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΣΚΛΗΡΗ ΜΑΓΕΙΑ..!
⚠️ΚΑΙ ΑΝΑΚΗΡΥΞΤΕ ΩΣ «ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ» ΤΟΥΣ
1)ΑΝΤΙΦΑ ΚΑΙ
2) ΤΟΝ ΡΟΥΒΙΚΩΝΑ. SOS 🆘‼️



Προχθες στο Κάραβελ συγκεντρωθηκε μια μερίδα ανθρωπων που βρίζει την οικογένεια μου, την δική σου και γενικά την ελληνική οικογένεια...αν και προέρχεται από αυτή.
Κατά αρχάς, όπως ήρθατε ακάλεστοι, θα έρθουμε και εμείς κάποια στιγμή, και τότε θα δούμε ποιανού η οργή είναι μεγαλύτερη.
Η εκκλησιά δεν βγάζει δειλούς ανθρώπους, είναι λάθος αυτό, βγάζει ανθρώπους με σοφία που θα ξέρουν πότε θα διεκδικήσουν τι, πότε την οργή τους θα την κάνουν δύναμη να τα βάλουν με σας και τα αφεντικά σας.
Αν θέλετε ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ να μιλήσουμε για δικαιώματα, πρώτα θα ξεκινήσουμε από το παιδί που κουβαλάει στην κοιλιά της η μητέρα. Αυτό πρώτα έχει δικαίωμα στη ζωή από την στιγμή της σύλληψης…γιατί η φύση (που προσκυνάτε) έχει νόμους, έχει διαδικασίες, έχει σοφία.
Για πολλούς από εμάς είστε κατά συρροή εγκληματίες της σκέψης και έμμισθοι ακτιβιστές που προωθείτε πάσης φύσεως διαστροφή, κόντρα στη φύση και την εξέλιξη του ανθρώπου, παροτρύνοντας και τη νέα γενιά να αφαιρεί το δικαίωμα της ζωής. Το δικαίωμα το παιδί να δει αυτόν τον κόσμο.
Αυτό το αγέννητο παιδί, είναι αβοήθητο και αδύναμο και εσείς ωθείτε τις γυναίκες να το ξεριζώνουν κατά συρροή και με υπερηφάνεια, λες και η μήτρα είναι χωράφι και το έμβρυο μια...ρίζα απο πατάτα.
Υποκριτές….. στο δικαίωμα του παιδιού βγάζετε τον σκασμο, την ίδια ώρα που υπερασπίζεστε τα δικαιώματα των ΑΥΓΩΝ της ΚΑΡΕΤΑ ΚΑΡΕΤΑ.
Μισείτε την πατρίδα αν και μεγαλώσατε μέσα σε αυτή και την αρρώστια σας την βαφτίσατε αγώνα απέναντι στο σύστημα, όταν το ίδιο το σύστημα σας έχει μπαλαντέρ για τα αντεθνικά και αντιορθοδοξα πλάνα του τις ημέρες που έρχονται.
Αν υπήρχε κράτος, αυτοί όλοι θα δικάζονταν ως ηθικοί αυτουργοί δολοφονιών και εν δύναμη τρομοκράτες.
Αν υπήρχε κράτος και δικαιοσύνη, τον Φεμινισμό, τους Αντιφα, τον Ρουβικώνα και λοιπές παρόμοιες οργανώσεις που μισούν την χώρα και την εκκλησία επισημα και ανοιχτα, θα τις ανακήρυττε ως ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ…!
Εμπρός Πολιτεία, ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ανακήρυξε τους ως τρομοκρατικές ομάδες και δίκασε τους ως τους ηθικούς αυτουργούς 300.000 δολοφονιών και υποκίνησης μίσους κατά της χώρας και της οικογένειας..!
Και έτσι απαλλάσσεσαι μία και έξω από αυτή την άρρωστη αυτή νοοτροπία.
ΛΟΙΠΟΝ ΟΝΤΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΕΜΟ, και στο μέτωπο αυτό θα είστε απέναντί μας.
Δεν έχετε καμία θέση στην ΕΛΛΆΔΑ με αυτή τη νοοτροπία, ή για να το πούμε καλύτερα, κράτα την αρρώστια σου για εσένα, γιατί αυτό που πήρες, η ζωή που έχεις, και που δεν θα είχες αν σε είχαν πετάξει σε ένα κάδο πριν γεννηθείς, άλλοι γεννήθηκαν, μεγάλωσαν, πολέμησαν και έδωσαν το αίμα τους και για σένα.
ΚΑΙ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ο Έλληνας θα το ξαναχύσει, προκειμένου να μην επικρατήσει το σκοτάδι και η μαγεία που υπηρετείτε.
Σας ξέρω...σας έψαξα...είδα από που κρατάει η σκούφια σας…!!
Έχετε πολύ Μαύρο ή Λουλακί αφεντικό , που έχει έδρα την Καλιφόρνια, σωστά............... WICCAN;;
Μισείτε την μητέρα και την οικογένεια, γιατί μισείτε την ορθοδοξία, γιατί μητέρα σας λέτε είναι η Φύση...ή η Μεγάλη Μητέρα, ή Μητέρα Γη, και ούτε καν σας ενδιαφέρει να ψάξετε να δείτε ποια είναι αυτή η ΜΕΓΑΛΗ ΜΗΤΕΡΑ που προσκυνάνε στο........... Notre-Dame..!
Μετα από αυτό που κάνατε χθες…..ΝΑΙ έχουμε πόλεμο, και οι Έλληνες θα πρέπει να ενωθούμε απέναντι τους, όσοι νιώθουμε έτσι και όσο είναι καιρός, γιατί αυτοί θα είναι που θα (συν)εργαστούν στην αστάθεια στη χώρας μας, που θα ισιώσουν τον δρόμο στους τζιχαντιστές και εξαθλιωμένους να καινέ τις πόλεις μας….τις εκκλησίες μας και που θα φτιάξουν την κατάλληλη στιγμή το κλίμα στον απέναντι και στο Βορρά…περίμενε και θα έχουμε νέα και από τον Βορρά, όσο μπαίνει η άνοιξη.
⚠️Μήπως σε πρώτη φάση θα ήταν καλό να μην επιτρέψουμε την παρέλαση Υπερηφάνειας και να ⚠️κατεβάσουμε τις αφίσες του Gay pride, όπου τις βρούμε;;;


Αυτό είναι προσωπικό κάλεσμα, να μην μείνει αφίσα που να προωθεί τη διαστροφή στα παιδιά μας.
Θα πρέπει εμείς να αντιδράσουμε και να δώσουμε ένα τέλος απέναντι στη σάπια εποχή τους, όπως μπορούμε, όταν πρέπει και με ότι μέσα για την ώρα διαθέτουμε..