Τετάρτη, Φεβρουαρίου 26

ΈΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ MEGA CHANNEL. ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΑΝ ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΤΩΝ ΜΑΤ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΗΣ ΛΕΣΒΟΥ; ΣΟΒΑΡΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΟ ΔΙΑΒΟΛΟΡΕΜΑ – ΕΙΚΟΝΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ. (ΒΙΝΤΕΟ & ΕΙΚΟΝΑ)

mega xios
Σοβαρά επεισόδια σημειώνονται στο Διαβολόρεμα της Λέσβου, ανάμεσα στις δυνάμεις των ΜΑΤ και σε πολίτες. Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό Mega, υπάρχουν τραυματίες, ανάμεσά τους και αστυνομικοί.

Κάτοικοι κατήγγειλαν πως αστυνομικοί πυροβόλησαν, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του καναλιού, ενώ στο διαδίκτυο κυκλοφορεί και βίντεο με πολίτες να κρατούν σφαίρες και να δείχνουν τραύματά τους.
Πηγές του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη ανέφεραν ότι διερευνούν με επιφύλαξη τις καταγγελίες ότι αστυνομικοί πυροβόλησαν στον αέρα στο Διαβολόρεμα της Λέσβου, ενώ κάνουν λόγο και για τραυματίες αστυνομικούς.
lesv
Η κατάσταση στη Λέσβο παραμένει έκρυθμη. Στην Καράβα όπως και στο Διαβολόρεμα, σημειώθηκε πετροπόλεμος και οι αστυνομικές δυνάμεις απάντησαν με χημικά και χειροβομβίδες κρότου λάμψης.
Τα ΜΑΤ μετακινήθηκαν ενώ οι κάτοικοι εκτόξευαν πέτρες, με την αγανάκτηση να είναι έκδηλη. Στην περιοχή άναψαν και φωτιές, στις οποίες έσπευσε η Πυροσβεστική.
http://www.makeleio.gr/εξωφυλλο/