Mega: «Ψήνεται» το «μπαμ» με Σταύρο Θεοδωράκη στο κανάλι Μαρινάκη

Αποφασισμένος για μεγάλα «μπαμ» με την επιστροφή του καναλιού Mega είναι ο νέος ιδιοκτήτης Βαγγέλης Μαρινάκης, λίγες μέρες πριν από τη μεγάλη πρεμιέρα.
Τα σχέδια είναι πολλά και τολμηρά, όμως θα αρχίσουν να υλοποιούνται από τη νέα τηλεοπτική σεζόν, μια και μέχρι το καλοκαίρι το πιλοτικό πρόγραμμα του καναλιού θα επιχειρήσει να εδραιωθεί σιγά σιγά στη συνείδηση των τηλεθεατών.

Επιστρέφει ο Σταύρος Θεοδωράκης;


Μια μεγάλη επιστροφή ετοιμάζεται να γίνει στο νέο Mega. Όπως αναφέρει η έγκυρη δημοσιογράφος Ντέπυ Γκολεμά στη στήλη της στο znews.gr, ο πρώην επικεφαλής του «Ποταμιού», Σταύρος Θεοδωράκης, συναντιέται με στελέχη στις εγκαταστάσεις του καναλιού.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, σκέψη και των δύο πλευρών είναι η αναβίωση της πολύ επιτυχημένης εκπομπής «Πρωταγωνιστές» που απογείωσε την καριέρα του δημοσιογράφου και αποτέλεσε και το διαβατήριο για την ενασχόλησή του με την πολιτική και την είσοδο του κόμματος στη Βουλή.
Μετά την απόκτηση του σήματος του Mega από τον Βαγγέλη Μαρινάκη, ο Σταύρος Θεοδωράκης δέχτηκε κρούση για να ενταχθεί στον ενημερωτικό τομέα του καναλιού. Θυμίζουμε ότι μετά τη διάλυση του κόμματός του, ο δημοσιογράφος έχει απεμπλακεί από την πολιτική. Οι εξελίξεις αναμένονται με μεγάλο ενδιαφέρον…

Mega: Αυτή είναι η νέα «Ρούλα Κορομηλά» στο κανάλι Μαρινάκη


Πυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες στην Alter Ego του Βαγγέλη Μαρινάκη, που βάζει τα τελευταία κομμάτια του παζλ για το νέο κανάλι Mega.
Ο σταθμός θα κάνει πρεμιέρα σε λίγες μέρες, το πρώτο 15ήμερο του Φεβρουαρίου, με διαμορφωμένο πιλοτικό πρόγραμμα. Ωστόσο, τα σχέδια που γίνονται αφορούν ήδη τη νέα σεζόν, κατά την οποία το νέο Mega θα βάλει τις βάσεις για την εδραίωσή του στα τηλεοπτικά δρώμενα.
Μια από τις εκπομπές που αναμένεται να συνθέσουν το πρόγραμμα του καναλιού είναι και αυτή της Σάσας Σταμάτη. Η ίδια η δημοσιογράφος είχε ανακοινώσει τον ερχομό της βραδινής εκπομπής της στο κανάλι του εφοπλιστή.

Η Σάσα Σταμάτη με βραδινή εκπομπή


Καλεσμένη στο χριστουγεννιάτικο «Στην υγειά μας ρε παιδιά» του ΣΚΑΪ ήταν η Σάσα Σταμάτη, η οποία όταν ρωτήθηκε από τον παρουσιαστή Σπύρο Παπαδοπούλου ποια είναι τα άμεσα σχέδιά της, είπε ότι θα κάνει βραδινή εκπομπή στο νέο κανάλι του Βαγγέλη Μαρινάκη. Μάλιστα, ανέφερε ότι όλοι οι παρευρισκόμενοι είναι καλεσμένοι, αφού η εκπομπή θα περιλαμβάνει συνεντεύξεις με διάσημα πρόσωπα.
Είχε κυκλοφορήσει η πληροφορία ότι η Σάσα Σταμάτη θα αναλάβει την παρουσίαση βραδινής εκπομπής στο Mega, όμως τώρα ήρθε και η επίσημη επιβεβαίωση.

Δείτε το βίντεο


Για τους… παλιούς, οι οποίοι σίγουρα κάνουν συνειρμούς με το παλιό Mega, η Σάσα Σταμάτη κατά κάποιον τρόπο θα αναλάβει τον ρόλο της Ρούλας Κορομηλά, όταν η παρουσιάστρια μεσουρανούσε στην τηλεόραση μέσα από το Μεγάλο Κανάλι.

Τη δεκαετία του 1990 η Ρούλα Κορομηλά παρουσίαζε την εκπομπή «Μπράβο», ένα εβδομαδιαίο βραδινό φαντασμαγορικό σόου, που, με κάποιες μικρές αλλαγές (όπως στον τίτλο), κράτησε έξι χρόνια στο κανάλι και σημειώνει ιδιαίτερα υψηλές τηλεθεάσεις. Από το Μπράβο «παρήλασαν» εκτός από τις αναρίθμητες εγχώριες προσωπικότητες και εξέχουσες ξένες, όπως ο Ρίκι Μάρτιν, η Μαντόνα και ο Έρος Ραμαζότι.
Πλέον η βραδινή ζώνη του Mega θα ανήκει στη Σάσα Σταμάτη, η οποία θα επιχειρήσει να κάνει το talk show της από τα κορυφαία σε τηλεθέαση προγράμματα της τηλεόρασης.

neaselida.gr