Τρίτη, Μαρτίου 10

ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΗΤΑΝ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΗΣ ΤΟΥ 2015;


«Χάρις στην κυβέρνηση Μητσοτάκη δεν βιώνουμε τις καταστάσεις του 2015, δεν περνάνε δεκάδες χιλιάδες τα σύνορά μας κάθε μέρα αντίθετα σήμερα δεν περνάει κανείς κρατάμε γραμμή άμυνας στα σύνορα…».
Αυτά δήλωσε σε μία από τις δεκάδες συνεντεύξεις που έχει δώσει τελευταία το Μηταράκης – το ουδέτερο άρθρο δεν έχει μπει κατά λάθος, γι’ αυτό το πράμα!
Αυτή είναι και η γραμμή της κυβέρνησης των… αρίστων, την οποία μεταφέρουν τα πληρωμένα από το υστέρημα του ελληνικού λαού (από τα λεγόμενα «μυστικά κονδύλια», 0,60 το σχόλιο – να τα φάνε σε φάρμακα!) τρολς των υπογείων Μαξίμου, πως «ευτυχώς που είναι ο Κυριάκος μας στην εξουσία, γιατί αν ήταν οι κατσαπλιάδες του ΣΥΡΙΖΑ θα είχαμε επανάληψη της λαθροεισβολής του 2015».
Κάνουν πως δεν ξέρουν τι έγινε το 2015 οι Κούληδες και συγκρίνουν ΑΝΟΜΟΙΕΣ καταστάσεις! Ας θυμηθούμε τι έγινε τότε…
Την άνοιξη του 2015, δημοσιοποιήθηκε η ετήσια έκθεση εργασίας των Γερμανών βιομηχάνων. Η οποία κατέληγε στο συμπέρασμα, ότι η γερμανική βιομηχανία χρειάζεται επειγόντως 800.000 «φτηνά εργατικά χέρια», για να συνεχίσει να αποδίδει κέρδη.
Το «μήνυμα» πήρε αμέσως η φράου Μέρκελ, η οποία κανόνισε με τον Ερντογάν ν’ ανοίξει τα σύνορα και με τον Τσίπρα να γίνει η Ελλάδα η πρώτη χώρα υποδοχής των μυρίων, οι οποίοι θα παρέμεναν για λίγες ημέρες στην Ελλάδα, όπου θα καταγράφονταν, και ακολούθως θα κατευθύνονταν στην Γερμανία! Όπερ και εγένετο! Μόλις συμπληρώθηκε ο αριθμός των 800.000 «φτηνών εργατικών χεριών» που ζήτησαν οι Γερμανοί βιομήχανοι, έκλεισαν τα σύνορα, υπογράφηκε η συμφωνία Τουρκιάς – Ε.Ε. και περιορίστηκε κατά πολύ η εισβολή των λαθρομεταναστών στην Ελλάδα, γιατί πλέον όσοι έρχονταν δεν είχαν καμμιά ελπίδα να φτάσουν στη «γη της επαγγελίας» και παρέμεναν στην Ελλάδα.
Υπάρχει κανείς που να πιστεύει ειλικρινά ότι αν τότε ήταν στην εξουσία ο Κούλης αντί για τον Τσίπρα, θα έκανε κάτι διαφορετικό και θα χαλούσε το χατίρι της φράου;
Όσον αφορά το σήμερα, εάν ήταν στην εξουσία ο ΣΥΡΙΖΑ θα έκλεινε τα σύνορα όπως τα έκλεισε η κυβέρνηση
Μητσοτάκη, με λιγότερα… ταρατατζούμ και με τον Πάνο Καμμένο στο ρόλο του… στρατηλάτη!
      

alarm.rodos-island.gr