Πέμπτη, Μαρτίου 26

Ο.Υ.Α. Αυτήν την αλήθεια σας κρύβουν για το νέο κορωνοϊό. Να είστε έτοιμοι , στις 29/3ου κρίνονται τα πάντα .

Δεν είναι τυχαίο που , έστω και καθυστερημένα , όλοι μας λένε ξαφνικά πως να περιθάλπουμε έναν ασθενή από το νέο κορονοΙό μέσα στο σπίτι μας .
Ο αριθμός των διασωληνωμένων αυξάνεται ανησυχητικά ( χθες 25/3ου είχαμε 53 ) και θα συνεχίσει να αυξάνεται μέχρι να γεμίσουν όλες οι διαθέσιμες Μονάδες Εντατικής Θεραπείας και να χρησιμοποιηθούν όλοι οι αναπνευστήρες .

Ο πραγματικός αγώνας – ζωής και θανάτου – είναι αυτός . Να έχουμε πάντα διαθέσιμους αναπνευστήρες . Όλα τ άλλα νούμερα είναι σχετικά και η αποτελεσματικότητα των μέτρων που έχουν ληφθεί «στην κόψη του ξυραφιού». Δε μας άκουσαν στις 28 Φεβρουαρίου όταν προτρέπαμε να ληφθούν τότε , αυτά που λαμβάνονται τώρα .
Όταν θα συμβεί αυτός ο κορεσμός – θα συμβεί εάν δούμε στις 29/3ου ημέρα Κυριακή και ώρα 18:00 οι διασωληνωμένοι να ξεπερνούν τους 110 – θα συμβούν πολλά πράγματα , που δε θέλουμε τώρα να περιγράψουμε.
Εάν οι διασωληνωμένοι τότε έχουν ξεπεράσει τους 110 σημαίνει ότι ο Ρυθμός αύξησης αυτών που θα χρειάζονται ΜΕΘ , πιο γρήγορα – από το ρυθμό δημιουργίας νέων ΜΕΘ – θα καλύψει όλες τις διαθέσιμες μονάδες , το σύστημα υγείας δε θα μπορεί να τους δεχτεί και θα προκληθεί αυτό που φαντάζεστε .
Μέχρι τότε , διώξτε φόβο και ανησυχία λαμβάνοντας όλα τα μέτρα προστασίας και έχοντας έτοιμο το δικό σας πανέξυπνο οδηγό επιβίωσης .
Εμείς , θα σταθούμε περισσότερο από ποτέ δίπλα σας. ΑΥΤΟΙ έχουν εξασφαλίσει ήδη τη δική τους ΜΕΘ .
Αυτή είναι η αποστολή μας !
Υ.γ.1 Παρακαλούνται θερμά , όσοι αναρτούν άρθρα και αναφορές μας να «κλειδώσουν» το δικό τους δίκτυο συνεργασιών με φιλικά sites και ΜΜΕ , κ.ο.κ . Ο λόγος αντιληπτός , το σχέδιο έκτακτης ανάγκης ( Α.V ) που έχουμε εκπονήσει θα πρέπει να γνωστοποιηθεί παντού για να «εγκριθεί» η εφαρμογή του .Η κινητοποίησή σας , η συνδρομή σας , και τ αντανακλαστικά σας , ζήτημα ζωής και θανάτου.
Υγ.2 Μη ξεχνάτε αυτά που σας γνωρίσαμε στις 22 Φεβρουαρίου με τίτλο « Ενεργοποιήθηκε η 5η φάση του σχεδίου «ΦΑΛΑΓΓΑ» η Ελληνική Αυτοκρατορία αντεπιτίθεται .Πιστέψτε το και ζήστε το »
Να είστε έτοιμοι !
ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ ( Υποδιοικητής )

 .triklopodia.gr