Κυριακή, Μαρτίου 8

Κορωνοϊος: Κινούμενη βόμβα ο 48χρονος! «Ήταν στην εκκλησία και πήγαινε για καφέ σε Ιστιαία και Αιδηψό…» – Με δικό του αυτοκίνητο πήγε σε Χαλκίδα και Λαμία! (ΒΙΝΤΕΟ)

1
Κινούμενη βόμβα φαίνεται πως ήταν όλες αυτές τις μέρες ο 48χρονος, από το Δήμο Ιστιαίας – Αιδηψού που διαγνώστηκε με κορονοϊό τα ξημερώματα του Σαββάτου (07-03-2020) – Ήταν το πρώτο κρούσμα στην Εύβοια και διαμένει στο χωριό Άγιος Αιδηψού…


Είχε ταξιδέψει με τον 66χρονο από την Ηλεία στους Αγίους Τόπους με το ίδιο λεωφορείο και μετά από 10 μέρες, το πρωί της Παρασκευής (06-03-2020), μετέβη στο Νοσοκομείο Χαλκίδας για εξέταση και διαπιστώθηκε ότι έχει νοσήσει από τον κορονοϊό σύμφωνα με τα επίσημα αποτελέσματα του Ειδικού Εργαστηρίου του Ελληνικού Ινστιτούτου Παστέρ.
Τα όσα αναφέρει στο EviaZoom.gr, γείτονας – συντοπίτης του 48χρονου από το χωριό Άγιος Αιδηψού, προκαλούν δικαιολογημένα, σύγχυση και πανικό, καθώς ο συγκεκριμένος άνδρας φέρεται να έχει εκθέσει σε κίνδυνο αμέτρητους ανθρώπους κάτι που σημαίνει ότι πιθανότατα θα έχουν νοσήσει και άλλοι από κορονοϊό.
«Έχει ταξιδέψει στους Άγιους Τόπους εκεί κάτω. Το θέμα είναι ότι μετά όταν άκουσε ο άνθρωπος ότι υπήρχε θέμα στο γκρουπ μέσα, δεν έκατσε στο σπίτι του αυτό είναι το λάθος! Πήγαινε στην Ιστιαία για καφέ, πήγαινε στην Αιδηψό για καφέ, δηλαδή έκανε τις βόλτες του να σου πω την αλήθεια! Αυτό είναι το μεγάλο λάθος η αλήθεια είναι αυτή. Πήγαινε για καφέ σε άλλες περιοχές γιατί δεν είχε φίλους στο χωριό γιατί δεν ήταν συνέχεια στο χωριό. Πήγαινε Ιστιαία, Αιδηψό, έβγαινε έξω δηλαδή αυτές τις 10 μέρες μετά το ταξίδι, αυτό είναι το άσχημο…» και προσθέτει:
«Είχε συμπτώματα μικρά δηλαδή να χε δέκατα όπως έλεγε η μάνα του σε κάτι άλλες γειτόνισσες, ότι είχε 36.9 τέτοια πράγματα. Ήταν στην εκκλησία βοηθούσε… Ήταν σαν επίτροπος στην εκκλησία του χωριού. Ο παπάς τώρα έχει φύγει για εξετάσεις μαζί με τους υπόλοιπους, έχουν πάει στην Αθήνα οι άνθρωποι. Αλλά δεν επικρατεί πανικός στο χωριό. Ο ΕΟΔΥ επίσημα δεν έχει έρθει. Τώρα αν έχει έρθει βράδυ να πάει στο σπίτι του ανθρώπου μπορεί… Είναι σε καραντίνα στο σπίτι του.
Πήγε μόνος του και έκανε εξετάσεις. Στην αρχή πήγε στο Νοσοκομείο Χαλκίδας με ιδιωτικό αυτοκίνητο, δεν πήγε με ασθενοφόρο. Μετά πήγε και στο Νοσοκομείο Λαμίας για περαιτέρω εξετάσεις. Πήγε να ξανακάνει εξετάσεις γιατί δεν πίστεψε πως έχει τον ιό. Πήγε και στη Λαμία αυτό είναι το σίγουρο…»
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο ΒΙΝΤΕΟ που ακολουθεί:
πηγή: eviazoom.gr