Σάββατο, Μαρτίου 21

ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΑΣΤΕΙΑ! ΚΟΥΛΗ, ΚΛΕΙΔΩΣΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΗΜΕΡΑ! Η Μ@Λ@ΚΙΑ ΠΑΕΙ ΣΥΝΝΕΦΟ – 78.000 ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΑΣΠΕΙΡΟΥΝ ΤΟΝ ΙΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ

Κλείστε τη χώρα και βγάλτε στρατό στους δρόμους πριν να είναι αργά.

paremvasi
Μπορεί να μην είναι της παρούσης αυτή η συζήτηση, αλλά όταν θα τελειώσει αυτό το χάος με τον κορονοϊό, πρέπει όλοι να κάνουμε την αυτοκριτική μας και να υπάρξουν ακόμα και συγκεκριμένες ενέργειες.
Διότι η συμπεριφορά χιλιάδων Ελλήνων που μπήκαν στα αυτοκίνητά τους και έφυγαν για πικνικ και βολτούλα είναι σίγουρα επικίνδυνη και εγκληματική και δείχνει το ποιόν ενός λαού που αδικεί τον ίδιο του τον εαυτό και κάνει όλα τα δεινά που έχει υποστεί τα τελευταία χρόνια
να είναι ΚΑΙ αποτέλεσμα δικής του ευθύνης.
Ωστόσο, τώρα δεν είναι ώρα για φιλοσοφικές συζητήσεις αλλά για δράση. Κάτι λιγότερο από 39.000 αυτοκίνητα πέρασαν από τα διόδια Ελευσίνας προς Κόρινθο, Αφιδνών προς Λαμία και Μαλγάρων προς Αθήνα από χθες Παρασκευή 20/3.
Κάντε την πρόσθεση και θα διαπιστώσετε το δυσθεώρητο νούμερο. Αν υπολογίσουμε ότι στα περισσότερα οχήματα είναι περισσότεροι του ενός επιβάτες, το νούμερο αυτόματα διπλασιάζεται. Τουλάχιστον 78.000 Έλληνες.
Αυτοί λοιπόν διασπείρουν τον κορονοιό σε όλα τα μήκη και πλάτη της χώρας και ο Κούλης πάει βήμα – βήμα τις απαγορεύσεις.
Κλείδωσε τα πάντα κ. Πρωθυπουργέ γιατί μας βλέπουμε να γινόμαστε Ιταλία να σωριάζονται όλοι οι παππούδες και οι γιαγιάδες στους δρόμους και στα νοσοκομεία να αποφασίζουν ποιος πεθαίνει και ποιος ζει.
Φανταστείτε τον εαυτό σας, να έχετε τη μάνα σας στην εντατική και να σας λένε οι γιατροί ότι δίνουν μεγαλύτερη φροντίδα σε κάποιον νεότερο ασθενή;
Κλείστε τη χώρα και βγάλτε στρατό στους δρόμους πριν να είναι αργά.

makeleio.gr