Τρίτη, Μαρτίου 3

Πρέπει να επισκεφτείτε αυτό το φανταστικό μονοπάτι ανθών κερασιού στο Οντάριο


Κάθε άνοιξη, το Οντάριο παίρνει λίγο πιο ροζ με την άνθηση των ιαπωνικών άνθη κερασιάς σε όλη την επαρχία. Οι κάτοικοι των πόλεων συρρέουν συχνά σε δημοφιλή σημεία όπως το High Park του Τορόντο ή το πάρκο Kariya
του Mississauga για να δουν τα λουλούδια, αλλά ένα πάρκο στο δυτικό άκρο αξίζει ιδιαίτερα να επισκεφθείτε για τη μοναδική του διάταξη κεριών.

Το Spencer Smith Park στο Burlington είναι το σπίτι για ένα σύντομο αλλά εντυπωσιακό μονοπάτι από άνθη κερασιού ακριβώς δίπλα στην προκυμαία της πόλης. Τα άνθη της κερασιάς ανθίζουν συνήθως γύρω από τον Απρίλιο και τον Μάιο καθώς ο καιρός αρχίζει να ζεσταίνει. Τα δουκάρα δωρίστηκαν από την δίδυμη πόλη του Burlington Itabashi στην Ιαπωνία, προς τιμήν της στενής φιλίας τους:


Η ανθοφορία των όμορφων κερασιών στο Spencer Smith Park κάθε άνοιξη είναι συμβολική της στενής φιλίας μεταξύ των πόλεων Burlington και Itabashi της Ιαπωνίας", δήλωσε ο δήμαρχος Rick Goldring. "Η φιλία αυτή βαθαίνει ετησίως μέσω φοιτητικών και πολιτιστικών ανταλλαγών, διαρκών προσωπικών σχέσεων και επαγγελματικής δικτύωσης".