Κυριακή, Μαρτίου 8

ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ :



Γράφει ο Γιωργος Αδαλης

Σύμφωνα με πηγές μου από τη Λέσβο, οι οποίες ΔΕΝ επιδέχονται καμία απολύτως αμφισβήτηση, στην Μόρια, ανάμεσα στους 21.000+ λαθρομεταναστών, υπάρχουν 7.000 οι οποίοι έχουν ολοκληρώσει με την διαδικασία ασύλου και τους έχει εγκριθεί! ΣΥΝΕΠΩΣ, μπορούν
να αναχωρήσουν ΕΛΕΥΘΕΡΑ για όποια χώρα της ΕΕ επιθυμούν.

ΕΝΤΟΥΤΟΙΣ όμως, παραμένουν επί μήνες στο ΚΥΤ Μόριας.

Παίρνουν τα επιδόματα κάθε μήνα και τα στέλνουν στις πατρίδες τους όπου η αξία των χρημάτων αυτών είναι τεράστια!

Παράλληλα, ενώ δεν δικαιούνται να παραμένουν στο ΚΥΤ, αυτοί κάθονται εκεί, σιτίζονται και συνεχίζουν να επιδοτούνται κανονικά!

Με απλά λόγια, ενώ για 7.000 άτομα στη Μόρια, ΤΩΡΑ, ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΜΙΛΑΜΕ, οι πόρτες της Ευρώπης είναι ΟΡΘΑΝΟΙΧΤΕΣ, αυτοί κάθονται εκεί και τρων και πίνουν τζάμπα και τα χρήματα που εξακολουθούν να τους δίνονται, τα στέλνουν μέσω Moneygram στις πατρίδες τους!

Κι ενώ το Ελληνικό Κράτος τα γνωρίζει καλά όλα αυτά, ουδείς ξεμπροστιάζει την συριζοπροπαγάνδα και την μπίζνα των ΜΚΟ.

Κατά τα άλλα, όταν ακούσει κάποιος τους σοβαρούς
(χαχαχααα) δημοσιογράφους κι αναλυτές, όλοι τους λένε, ότι οι "πρόσφυγες", δεν θέλουν να μείνουν Ελλάδα αλλά επιδιώκουν να πάνε Ευρώπη!

Και για να είμαστε ειλικρινείς! Οι μισοί που τα λένε αυτά είναι στόκοι που δεν έχουν μυρουδιά από λαθρομεταναστευτικό και διασπείρουν ότι τους λένε οι κομπιναδόροι και οι άλλοι μισοί είναι αδρά μισθοδοτούμενοι και σας δουλεύουν ψιλό γαζί!

Σας δουλεύουν γιατί ξέρουν πολύ καλά τι παίζεται, αλλά είδε ο κώλος τους τυρί με την τεράστια αυτή μπίζνα και σερβίρουν στον κόσμο τις παπάντζες και την παραμύθα των ΜΚΟ!

Καλημέρα κορίτσια και ... περαστικούλια !!!
https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2020/03/blog-post_854.html

https://kyklwpas.blogspot.com/2020/03/blog-p