Πέμπτη, Μαρτίου 12

ταλίδα αναισθησιολόγος> Μείνετε σπίτι για να μην πεθάνετε! Δεν αντέχουμε άλλο…

Γονατίζουν οι εντατικές , οι αναισθησιολογοι στα όρια τους και σύντομα θα κληθούν να επιλέξουν ποιός θα ζήσει και ποιός θα πεθάνει
H Adriana Siapca ανέβασε στο προφίλ της στο facebook την κραυγή αγωνίας μιας Ιταλίδας αναισθησιολόγου η οποία εργάζεται και προσπαθεί να επιβιώσει στη καρδιά της καταιγίδας:
Αυτά που συμβαίνουν δίπλα μας στην Ιταλία αγγίζουν πλέον το θρίλερ. Γονατίζουν οι εντατικές , οι αναισθησιολογοι που τις επανδρώνουν στα όρια τους και σύντομα θα κληθούν να επιλέξουν ποιός θα ζήσει και ποιός θα πεθάνει. Επειδή φοβάμαι ότι κάτι παρόμοιο θα συμβεί και εδώ λόγω απείθειας στις οδηγίες, όταν σας συμβουλεύεται να μείνετε σπίτι πρέπει
γαμωτο να κλειστειτε μέσα και να μην κυκλοφορείτε. Σας παραθέτω το ποστ μιας αναισθησιολόγου σε νοσοκομείο του Μιλάνου με αφορμή την γιορτή της γυναίκας.

………………………………………..

Δεν χρειάζεται να δημοσιεύσω φωτογραφίες καλοντυμένη και μακιγιαρισμενη…… αυτό είναι το πρόσωπό μου στο τέλος μίας βάρδιας στο πρώτων βοηθειών πριν επιστρέψω στα παιδιά μου, ακόμα με τα σημάδια της αντι-μολυσματικης στολής και της μάσκας.

Κλεισμένη μέσα σε ένα δωμάτιο για ώρες χωρίς να μπορώ να πιω ή να ξυσω τη μύτη μου, να διασωληνωνω και να βοηθω μολυσμένους ασθενείς προτού πάνε στην εντατική σε ένα σουρεαλιστικό περιβάλλον.

Κουρασμένη, νευρική, θυμωμένη .

Έτσι δεν με νοιάζει για τις μαλακίες σας και πού πρέπει να πάτε ..

STAY HOME fuck STAY HOME !!!

Επειδή αν δεν καταλάβετε τι συμβαίνει και ότι από Coronavirus πεθαίνεις , καταλάβετε τουλάχιστον ότι οι θέσεις στην εντατική τελειώνουν, οι αναισθησιολόγοι είναι πάντα οι ίδιοι και τα τροχαία , τα καρδιακά επεισόδια, τα εγκεφαλικά επεισόδια κλπ συνεχίζουν να υπάρχουν και είμαστε πάντα οι ίδιοι … ευάλωτοι κουρασμένοι, αλλά που αντιστεκόμαστε και βάζοντας το κεφάλι κάτω συνεχίζουμε όσο μπορούμε… και ίσως κάποια στιγμή να πάμε σπίτι. Και δεν είμαστε ήρωες, κάνουμε τη δουλειά μας !!

Εντάξει λοιπόν αυτό για την ημέρα της γυναίκας .



https://kourdistoportocali.com