Απ. Καλογιάννης οργισμένος: «Η μισή πόλη κοιμάται και δεν έχει καταλάβει τι έρχεται»

Σε έντονο ύφος ο δήμαρχος για την ανευθυνότητα πολιτών και καφετεριούχωνΑπ. Καλογιάννης οργισμένος: «Η μισή πόλη κοιμάται και δεν έχει καταλάβει τι έρχεται»
12.03.2020 | 13:39
Σε έντονο ύφος μίλησε σήμερα και αρκετά ενοχλημένος με τη συμπεριφορά Λαρισαίων αλλά και καστηματαρχών εστίασης, ο δήμαρχος Λαρισαίων Απόστολος Καλογιάννης.


Ο λόγος η ανευθυνότητα που επιδεικνύουν στα μέτρα κατά του κορονοϊού, με τις γεμάτες καφετέριες και τα μπαρ, όπου οι καταστηματάρχες, αντί να αραιώνουν τα τραπέζια, στριμώχνουν τους πελάτες.
«Η μισή πόλη κοιμάται και δεν έχει καταλάβει τι έρχεται. Αν συνεχίσουν έτσι σε 15-20 μέρες θα δουν εικόνες σαν της Ιταλίας και τότε θα κλείσουν τα μαγαζιά τους θέλοντας και μη», δήλωσε ο δήμαρχος, για να συμπληρώσει ότι θα ζητήσει συνάντηση άμεσα με τους ιδιοκτήτες καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος της πόλης για να τους νουθετήσει και αν χρειαστεί να επιβληθούν και πρόστιμα από τη δημοτική αστυνομία, σε περίπτωση μη συμμόρφωσης…

«Είναι πανδημία, δεν είναι αστεία υπόθεση και ζητώ από τους πολίτες να επιδείξουν επιτέλους ατομική ευθύνη και να σεβαστούν και τους συνανθρώπους τους», τόνισε σε έντονο ύφος ο κ. Καλογιάννης.
Ανακοίνωσε επίσης πως θα τοποθετηθούν σε κάθε όροφο του δημαρχείου, δημοτικοί αστυνόμοι, οι οποίοι θα κατευθύνουν δυό-δυό, τρεις-τρεις το πολύ τους πολίτες στις υπηρεσίες, ώστε να μην παρατηρείται συνωστισμός και συγχρωτισμός.


Απ. Καλογιάννης οργισμένος: «Η μισή πόλη κοιμάται και δεν έχει καταλάβει τι έρχεται»