Τρίτη, Μαρτίου 31

Η Φυλακή δεν θα έχει τέλος στα σπίτια μας… Αντέχει το Κράτος να πληρώνει?

Τι θα γίνει αν η Φυλακή κρατήσει και το Καλοκαίρι?

 
Η Νέα Τάξη και η εφαρμογή από πλευράς της Κυβέρνησης των μέτρων που έχουν αποφασίσει στο Νταβός τον Ιανουάριο 2020 κατ εφαρμογή της angenta ID 2020 συνεχίζεται…Οι Ελληνες φυλακισμένοι στα σπίτια τους με καθημερινή τρομοκράτηση από τα Μέσα Μαζικής εξαπάτησης…που φουσκώνουν καθημερινά το φόβο και δεν συγκρίνουν πότε τους θανάτους που είχαμε πέρσι από απλή γρίπη με τους Θανάτους από Κορωνοιό γιατί οι αριθμοί δείχνουν ότι δεν θα έπρεπε να είχαμε Πανδημία.

Με πρόσχημα την Πανδημία καταπατούνται καθημερινά  τα ανθρώπινα θεμελιώδη δικαιώματα και τα προσωπικά δεδομένα. Κυνηγούν τους πολίτες τους στερούν Παράνομα την ατομική τους Ελευθερία και τους ρίχνουν και πρόστιμα.
Όλα δείχνουν ότι ακολουθούν τη Κίνα συνεπώς η Φυλάκιση των Ελλήνων θα είναι αρχικά τουλάχιστο 3 μήνες. Την επιμήκυνση της περιόδου που θα ισχύει η απαγόρευση της κυκλοφορίας στη Χώρα μας ανακοίνωσε μιλώντας στην εκπομπή Τώρα Ό,τι Συμβαίνει του OPEN TV ο υπουργός Ανάπτυξης, Αδωνις Γεωργιάδης.
Μας πάνε σιγά σιγά στην ΑΣΦΥΞΙΑ ειδικά με τα νέα μέτρα απαγόρευσης με μετρημένες μετακινήσεις και με Γενική απαγόρευση κυκλοφορίας από το μεσημέρι τις 13.00 το μεσημέρι μέχρι το πρωί.
Όσο επιλέγουν αυτή την αντιμετώπιση τόσο περισσότερο βουλιάζει η Οικονομία και τόσο περισσότερο αδειάζει το μαξιλάρι χρημάτων των Ταμείων της Κυβέρνησης..Το ίδιο θα αδειάζουν και τα προϊόντα στα ράφια των super markets και η κατάσταση θα χειροτερεύει..Κάποια στιγμή αν δεν ανοίξουν τις επιχειρήσεις το ρευστό που έχουν ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ…Όταν δεν έχουν να πληρώσουν μισθούς και συντάξεις και όταν οι πολίτες στεγνώσουν από χρήμα και δεν θα μπορούν να αγοράσουν τα απαραίτητα η καύσιμα η κατάσταση θα αγριέψει..στην Ιταλία οι πολίτες άρχισαν να κλέβουν για να φάνε και το ίδιο θα συμβεί και εδώ..
Αυτή τη στιγμή το 90% του τζίρου στην αγορά έχει υποστεί καθίζηση με 900.000 επιχειρήσεις να είναι σε αδράνεια με άδεια ταμεία και να αναζητούν καταφύγιο στη λίστα με τα μέτρα διάσωσης του υπουργείου Οικονομικών. Νευραλγικοί κλάδοι της οικονομίας, όπως ο τουρισμός, το εμπόριο και η ναυτιλία σαρώνονται με την κυβέρνηση να βαδίζει σε τεντωμένο σκοινί, επιχειρώντας από τη μία πλευρά να καλύψει τις ανάγκες του «λογαριασμού» με τα μέτρα στήριξης της οικονομίας και από την άλλη να αποτρέψει παρενέργειες στο ισοζύγιο τρεχουσών συναλλαγών και στον κρατικό προϋπολογισμό.
Η δεξαμενή των ταμειακών διαθεσίμων αδειάζει έως τον Ιούνιο και το οικονομικό επιτελείο ψάχνει απεγνωσμένα λύσεις…Ο υπουργός Οικονομικών αναγνώρισε ότι το διάστημα Μάρτιος- Απρίλιος-Μάιος θα επηρεαστεί η πορεία εκτέλεσης του προϋπολογισμού καθώς θα υπάρξει απώλεια εσόδων (φορολογικών και ασφαλιστικών) ενώ ταυτόχρονα έχουν αυξηθεί οι δαπάνες. Σύμφωνα με το Χρήστο Σταϊκούρα τα ταμειακά διαθέσιμα επαρκούν έως αρχές Ιουνίου.
Με αυτή την αντιμετώπιση που επέλεξε η Κυβέρνηση και βάσει των οδηγιών που ακολουθεί της angenta ID 2020 δεν υπάρχει διαφυγή από το ΚΡΑΧ που έρχεται ολοταχώς..Ήδη τρίζουν και τα θεμέλια της Ε.Ε και όλα δείχνουν ΕΚΡΗΞΗ…
Τι θα γίνει όταν τους ζητηθεί να μείνουμε Φυλακισμένοι όλο το Καλοκαίρι? Πως θα μπορείς να συγκρατήσεις στη φυλακή τους Ελληνες χωρίς να έχουν καμία Οικονομική δυνατότητα  και χωρίς πληρωμή?
Οι Φυλακισμένοι πολίτες θα έχουν φτάσει στο ΑΜΗΝ και οι εξελίξεις και τα γεγονότα θα είναι ανεξέλεγκτα..
Χρόνης Προσαλέντης – Δημοσιογράφος
https://amazonios.net/