Παρασκευή, Μαρτίου 13

ΕΚΤΑΚΤΟ! Η Ελλάδα χτίζει τσιμεντένιο «τείχος» στον Έβρο


Άφωνοι κοιτούν οι επίδοξοι εισβολείς…
Η Ελλάδα βάζει τσιμεντόλιθους στο τελωνείο στις Καστανιές για να εμποδίσει την εισβολή των αλλοδαπών και των τούρκων πρακτόρων.
Η εντολή δόθηκε φυσικά από την κυβέρνηση.

Το «τείχος»ή αλλιώς μπλοκ από μπετόν προστίθεται στις κινήσεις αποτρεπτικής ισχύος με πολυποίκιλα μέσα την ώρα που οι Τούρκοι ένστολοι ή και παραστρατιωτικοί- διότι έτσι δρουν- δεν σταματούν να βάλλουν με τον φορητό τους οπλισμό, σε μια προσπάθεια να κάμψουν το ελληνικό ηθικό.
Άναυδοι και ενοχλημένοι δείχνουν οι αλλοδαποί, ενώ αντιδράσεις εκφράζουν και τα τουρκικά ΜΜΕ που με δημοσιεύματα και αναφορές, καταγγέλλουν την Ελλάδα, που λαμβάνει μέτρα προστασίας των συνόρων της από τα παιχνίδια του Ερντογάν.
Συγκεκριμένα, την Παρασκευή τουρκικά ΜΜΕ, αναφέρθηκαν στα επιπλέον μέτρα που λήφθηκαν την Πέμπτη από τις ελληνικές Αρχές, προκειμένου να «θωρακιστεί» η διάβαση ανάμεσα στις Καστανιές και το Παζαρκουλέ με τοποθέτηση μπλοκ από μπετόν.
Στόχος η ενίσχυση των οδοφραγμάτων που έχουν στηθεί στο σημείο, προκειμένου να αποτραπεί παράνομη μαζική είσοδος εισβολέων στην Ελλάδα, όπως επιδιώκει η Άγκυρα.
Ευχόμαστε το τσιμεντένιο «τείχος» να επεκταθεί κατά μήκος όλων των συνόρων.
Σημειώνεται πως οι ελληνικές Ένοπλες και αστυνομικές δυνάμεις στον Έβρο ενισχύθηκαν τα τελευταία 24ωρα και με δυνάμεις της Frontex προκειμένου να αποτρέψουν την παράνομη είσοδο μουσουλμάνων στο ελληνικό και ευρωπαϊκό έδαφος.


el.gr