Τετάρτη, Μαρτίου 4

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΗ ΤΟΥΡΚΙΑ ΠΟΥ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΝΕΟΡΑΓΙΑΔΕΣ!

ΤΟΥΡΚΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΕΚΤΟΞΕΥΟΥΝ ΔΑΚΡΥΓΟΝΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛAΔΑ! ANTAΛΛΑΓΗ ΠΥΡΩΝ
ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ;
ΔΥΟ ΒΙΝΤΕΟ-ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ
Στο φως της δημοσιότητας βίντεο που ξεσκεπάζει τη δράση των Τούρκων.
Έχουμε ανταλλαγή πυρών στα σύνορα;
Λίγες ημέρες μετά τον εντοπισμό τουρκικών δακρυγόνων σε ελληνικό έδαφος στις Καστανιές του Έβρου, το ethnos φέρνει στο φως της δημοσιότητας βίντεο που δείχνει Τούρκους αστυνομικούς να εκτοξεύουν με ειδικές συσκευές δακρυγόνα προς την ελληνική πλευρά.
Στο βίντεο εμφανίζεται μια ευδιάκριτη ομάδα Τούρκων αστυνομικών, οι οποίοι γονατίζουν, κρύβονται πίσω από ασπίδες και μετανάστες και εκτοξεύουν με ειδικές συσκευές δακρυγόνα προς την πλευρά της Ελλάδας. 

Οι άντρες αυτοί φοράνε διακριτικά της τουρκικής Αστυνομίας, έχουν πάνω τους κράνη και φαίνεται ότι εκμεταλλεύονται τον πανικό που επικρατεί για να κάνουν τη «δουλειά» τους.


Τις τελευταίες ημέρες αστυνομικοί που βρίσκονται στα σύνορα άκουγαν κρότους από εκτοξευτήρες από την πλευρά της Τουρκίας, χωρίς να είναι σε θέση να δουν ποιος εκτοξεύει τα χημικά. 


Ταυτόχρονα το Pronews δημοσιεύει βίντεο στο οποίο απεικονίζονται δυνάμεις των ΜΑΤ να είναι πρηνηδόν καθώς ακούγονται πυρά από την τουρκική πλευρά των συνόρων, πιθανότατα από την τουρκική Στρατοχωροφυλακή.



Τα ΜΑΤ συνοδεία και κάποιων καταδρομέων απαντούν με δακρυγόνα και έριξαν βολές πάνω από τα κεφάλια των Τούρκων. Ανταλλαγή πυροβολισμών έχει να συμβεί στον Έβρο από τις 19 Δεκεμβρίου του 1986 (τουλάχιστον επισήμως).