Η Ελλάς έχει ήδη εγκαταλειφθεί στην τύχη της. Αγαπητοί συνέλληνες,ο σώζον εαυτόν σωθήτω!
katohika.gr
Από το πρωί περιμένω να εξεταστώ στο νοσοκομείο Σωτηρία για τον κορονοιό.Μαζί μου περιμένουν άλλα15 άτομα μόνο,τόσα άντεξαν την πολύωρη αναμονή.Οι γιατροί μας αφήνουν να περιμένουμε χωρίς να κάνουν τίποτε απολύτως.Κάθε τρείς ώρες φωνάζουν ένα όνομα.Αν τύχει και έχει φύγει,δεν φωνάζουν επόμενο.
Είναι ντυμένοι με στολές από πάνω ως κάτω
και δε μας πλησιάζουν γιά να μην κολλήσουν!!

Στο μεταξύ εμείς στοιβαγμένοι ο ένας δίπλα στον άλλο πάνω από 6 και άλλοι 8 ώρες,κινδυνεύουμε περισσότερο να κολλήσουμε τον ιό εδώ μέσα αν δε τον έχουμε ήδη,γιατί ανάμεσα σε τόσα επικίνδυνα κρούσματα κάποιοι θα είναι σίγουρα θετικοί.
Παίρνουμε τηλέφωνο τον ΕΟΔΥ ,στα κανάλια,είμαστε σε απόγνωση αλλά το κράτος είναι αποφασισμένο να μη μας εξετάσει!!
Είδα από πρώτο χέρι την απόφαση του συστήματος να μην εξετάσει κόσμο για να παρουσιάσει πλασματικά μικρό τον αριθμό των κρουσμάτων!
ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ!
ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΟ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ!
Το μαγαλύτερο κέντρο αναφοράς της Ελλάδας υπεύθυνο για 4.000.000 άτομα δεν εξυπηρετεί ούτε τον αριθμό που αντιστοιχεί στο κέντρο υγείας ενός χωριού!
Άνθρωποι που έχουν πυρετό,πνευμονία,που είναι καταβεβλημένοι,έρχονται λίγη ώρα και και φεύγουν ταλαιπωρημένοι και απογοητευμένοι.Το βασικό κέντρα αναφοράς στην Ελλάδα εξετάζει 7 με 10 περιστατικά την ημέρα!!!Και αυτό καθ’υπόθεσιν,γιατί παίζει να είναι λιγότερα!
Μας λένε γιά διψήφιο αριθμό κρουσμάτων,αλλά δε μας λένε οτι τόσα μόνο έχουν εξετάσει εσκεμμένα,και ότι ο πραγματικός αριθμός των κρουσμάτων είναι τριψήφιος και πολύ φοβάμαι τετραψήφιος!
Τα κανάλια συζητάνε με δεκάδες πολιτικούς εκπροσώπους κάθε βράδυ,αλλά κανείς δεν ενδιαφέρεται επί της ουσίας για τους αρρώστους.
Περιγελούν την Τουρκία ότι δεν κάνει ελέγχους,τη στιγμή που εδώ γίνονται δειγματοληπτικοί έλεγχοι βιτρίνας και μόνο,ίσα ίσα γιά να έχουν τροφή τα κανάλια!
Η μόνη διαφορά μας με την Τουρκία είναι στους επικοινωνιακούς χειρισμούς.
Η Ελλάς έχει ήδη εγκαταλειφθεί στην τύχη της.
Αγαπητοί συνέλληνες,ο σώζον εαυτόν σωθήτω!
Θα νοσήσουμε μόνοι μας,στα σπίτια μας χωρίς καμιά ιατρική φροντίδα,και χωρίς να ξέρουμε έγκαιρα αν είμαστε φορείς γιά να προφυλαχθούμε και να προφυλάξουμε και τους γύρω μας!
Εγώ είμαι εκπαιδευτικός και αύριο μπαίνω στη τάξη για να διδάξω,κάθε ώρα και σε 25 διαφορετικούς μαθητές που θα βρίσκονται απέναντί μου για να τους λούζω με τα σταγονίδια της πιθανής μου αρρώστριας.Θα μπορούσα να ήξερα σήμερα και να τους προφυλάξω,αλλά όσο κι αν το εξήγησα στους υπευθύνους δεν έδωσαν καμία σημασία!
Δεν τους νοιάζει καν.Είναι φανερό πως έχουν άνωθεν εντολές να μας αγνοούν!Και να μην εξετάζουν πολλά άτομα την ημέρα!
Το βράδυ θα βγαίνουν στα κανάλια οι υπεύθυνοι και θα δίνουν οδηγίες,θα κάνουν δηλώσεις,ΟΛΑ ΨΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ!
ΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΊΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΨΕΥΔΗ ΚΑΙ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ!
Κανείς δεν γνωρίζει ,ούτε και ενδιαφέρεται γιά την πραγματικότητα.Προφανώς γιατί ξέρουν ήδη κάποια τραγική αλήθεια που δεν θέλουν να ανακαλύψουμε!
Εμφανίζονται μόνο γιά να θαυμάσουν τον αυτό τους ,να ναρκισευτούν στο γυαλί και να κερδίσουν την εμπιστοσύνη των αδαών Ελλήνων που …τρώνε όλο το κουτόχορτο που μας ταίζουν .
Περιττό να σας πώ ότι τηλεφωνήσαμε στον εισαγγελέα υπηρεσίας που μας παρέπεμψε στον ΕΟΔΥ,στον ΕΟΔΥ που μας παρέπεμψε στους γιατρούς του νοσοκομείου,στους γιατρούς του νοσοκομείου που μας απαξιώνου,στα κανάλια που δηλώνουν ότι μας ακούν αλλά είναι αναρμόδια να κάνουν κάτι παρσπάνω.Η βροχή δυναμώνει τα πόδια μας είναι βρεγμένα,7.30 η ώρα το απογευμα ,έχουν να πάρουν ασθενή γιά εξέταση από τις 4.00!
Κάποιοι ,οι μεγαλύτεροι σε ηλικία ,έχουν φύγει ,άλλοι περιμένουν μάταια.
Ο κύριος Κικίλιας έχει αποφασίσει να σκεπάσει με…χώμα όλα τα ύποπτα περιστατικά και όσους νοσούν προς δόξαν της υπουργείας του!
Και αυτός θα είναι ο υπουργός μιας χώρας στατιστικά ευημερούσας αλλά φοβάμαι ακατοίκητης!!!
Στους περίφημους θαλάμους αποσυμπίεσης των νοσοκομείων θα βρίσκονται μερικοί υβριδικοί νεάντερνταλ που θα δίνουν καθυσυχαστικές συνεντεύξεις στα κανάλια,για να συνεχίζουν να θησαυρίζουν μαζί με τους πολιτικούς τους νονούς!
Και ενώ όλα…θα βαίνουν καλώς,αλλοίμονό σου καημένη Ελλάδα,θα πεθάνεις μόνη και μουγγή στο σπίτι σου!
ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΜΑΣ!!
(Δημήτριος Άγκος)
ΠΗΓΗ

 https://katohika.gr/ellada/korono-ellas-sos/