Κυριακή, Μαρτίου 1

Ο «πολιτισμός» από Αλγερινό ΚΤΗΝΟΣ στα σύνορα: «Θα περάσουμε θέλουν δεν θέλουν - Τους Έλληνες θα τους γ@μήσου@ε όλους για να τους μπολιάσουμε ...» Κούλη, αν τους σπιτώνεις για μπόλιασμα και τους θέλεις, αυτό κάντο για τη οικογένειά σου, εμείς είμαστε Έλληνες και θα πολεμήσουμε να διώξουμε όλους αυτούς τους αγριανθρωπους που μας κουβαλάς. Εσύ όμως να δούμε που θα κρυφτείς για να γλυτώσεις το λιντσάρισμα για ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ!

Ο «πολιτισμός» από Αλγερινό στα σύνορα: «Θα περάσουμε θέλουν δεν θέλουν - Τους Έλληνες θα τους γ@μ...» (βίντεο)
Ο «πολιτισμός» από Αλγερινό ΚΤΗΝΟΣ στα σύνορα: «Θα περάσουμε θέλουν δεν θέλουν - Τους Έλληνες θα τους γ@μήσου@ε όλους για να τους μπολιάσουμε ...» (βίντεο)


Οι μάχες σώμα με σώμα στις Καστανιές συνεχίζονται, με τις ελληνικές δυνάμεις να απωθούν τις... ορδές μεταναστών που στέλνει κατά κύματα ο Ερντογάν στα σύνορα.

Μέσα σε αυτούς υπάρχουν ελάχιστοι Σύροι, μιας χώρας που όντως πλήττεται από πόλεμο, και διάφορες άλλες εθνικότητες παράνομων αλλοδαπών που θέλουν να περάσουν στην Ελλάδα.
Με το «έτσι θέλω» απαιτούν να ανοίξουν τα σύνορα να περάσουν, χωρίς να έχουν ούτε ένα επίσημο χαρτί, θεωρώντας (ή μάλλον ξεγελασμένοι από τους Τούρκους) πως η Ελλάδα είναι υποχρεωμένη να τους δεχτεί και μας δείχνουν τον... "πολιτισμό" τους.
Στο παρακάτω video, το οποίο τράβηξε Αλγερινός, βρίζοντας με ακατανόμαστες εκφράσεις την χώρα μας, θα δείτε ποιοι είναι αυτοί που έχει στείλει ο Ερντογάν στα σύνορα.
«Θα περάσουμε τα σύνορα, θέλουν δεν θέλουν, θα τους γ@μήσ@υμε», αναφέρει ο Αλγερινός ο οποίος ακόμα δεν μας είπε αφού τώρα θέλει να μπει στην Ελλάδα πως πρόλαβε να μάθει ελληνικά μεταξύ άλλων, απειλώντας την πατρίδα μας.

Για να καταλάβουμε τι ακόμα θα δούμε...
«Θα περάσουμε τα σύνορα, θέλουν δεν θέλουν, θα τους γ@μήσ@υμε» ετσι λέει ένας απο τους χιλιάδες δυστυχισμένους του Χρυσοχοίδη...Επειδή μιλά και ελληνικά, δεν χρειάζεται να πάει και σχολείο για να πάρει πολιτικά δικαιώματα...ΚΟΥΛΉ ΔΩΣΤΑ ΤΟΥ ΕΤΣΙ....