Αυστηρό μήνυμα Χρυσοχοϊδη: «Οι Έλληνες έχουμε σύνορα και τα φυλάμε»--Και τόσο καιρό που είσασταν υπήρχε κάποια φύλαξη; Το μόνο που απασχολούσε τον Μητσοτάκη ήταν το πως θα κάνει νέες δομές για τους βρωμιάρηδες εισβολείς .Καμιά μέριμνα για τους Έλληνες που αργοπεθαίνουν από ανέχεια.Την αποκλειστική ευθύνη την έχει ο Μητσοτάκης και ο Τσίπρας για την εισβολή μουσουλμάνων που είναι ο στρατός του Ερνογαν. ΘΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ !

ΑΝΕΚΔΟΤΟ ! Αυστηρό μήνυμα Χρυσοχοϊδη: «Οι Έλληνες έχουμε σύνορα και τα φυλάμε»
Την αποφασιστικότητα της Ελλάδας για τη φύλαξη των συνόρων της, επανέλαβε σήμερα από τη Νέα Βύσσα Ορεστιάδας στον Έβρο, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη.

O Μιχάλης Χρυσοχοΐδης υπογράμμισε πως οι χιλιάδες στοιβαγμένοι άνθρωποι στα σύνορά μας, ήρθαν γιατί τους διώχνει και τους χρησιμοποιεί η Τουρκία.


«Είναι δύσκολη η κατάσταση και ταυτόχρονα δυσάρεστη. Χιλιάδες δυστυχισμένοι άνθρωποι στοιβάζονται στα σύνορά μας. Δεν έχουν έρθει εδώ από μόνοι τους, τους διώχνει τους απωθεί και τους χρησιμοποιεί η γείτονα χώρα, η Τουρκία. Θέλουμε να στείλουμε ένα μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση ότι δεν πρόκειται να αφήσουμε να περάσει κανείς χωρίς νόμιμα ταξιδιωτικά έγγραφα. Η Ελλάδα έχει σύνορα, η Ευρώπη έχει σύνορα και τα σύνορα οι Έλληνες τα φυλάμε», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Χρυσοχοΐδης.Παράλληλα, σύμφωνα με πληροφορίες της αστυνομικής συντάκτριας του CNN Greece, Μίνας Καραμήτρου, τέσσερις διμοιρίες φεύγουν εκτάκτως με C130 από την Αθήνα, με προορισμό τη Θεσσαλονίκη.

Επίσης, οι αστυνομικοί από τις διμοιρίες που επέστρεψαν από τη Χίο και τη Μυτιλήνη και ήταν σε ημερήσια ανάπαυσης ζήτησαν να κοπεί η ημερήσια ανάπαυση και να διατεθούν κανονικά στην υπηρεσία.

Πηγή