Τρίτη, Μαρτίου 3

ΜΕ… ΑΣΦΑΙΡΑ ΠΥΡΑ ΚΑΙ ΜΕ… ΒΟΛΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΝ ΟΙ ΚΟΥΛΗΔΕΣ ΝΑ… ΤΡΟΜΑΞΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΠΙΔΟΞΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!


«Βίντεο: Προειδοποιητικά πυρά από Έλληνες κομάντο κατά αλλοδαπών εισβολέων», θριαμβολογεί το ένα παπαγαλάκι του Μητσοτάκη. Το… «ακροδεξιό». «Μετανάστες πετούν χημικά κρατώντας την τουρκική σημαία, πυροβολούν στον αέρα οι Έλληνες», γράφει το άλλο, το πιο… «σοβαρό». Βγάλαμε τα ντουφέκια, λοιπόν, για να υπερασπιστούμε τα σύνορά μας; Να μας ζήσεις Μητσοτάκη αρχηγέ!
Βέβαια, στο ρεπορτάζ του πιο… «σοβαρού» παπαγάλου, αναφέρεται ότι «οι Έλληνες στρατιώτες ρίχνουν για εκφοβισμό στον αέρα με όπλο g3 άσφαιρα», αλλά αυτό είναι… λεπτομέρεια. Οι περισσότεροι αναγνώστες διαβάζουν μόνο τους τίτλους και γεμίζουν από… εθνική υπερηφάνεια, που επιτέλους ο στρατός και η αστυνομία μας υπερασπίζονται τα σύνορά μας με τα όπλα, πυροβολώντας έστω και στον αέρα. Κι ονειρεύονται, πως στην επόμενη φάση θ’ αρχίσουν να πυροβολούνε στο… ψαχνό. Μητσοτάκη γίγαντα! Που ήσουνα κρυμμένος τόσα χρόνια, λεβέντη μας; Λίγοι θα διαβάσουν ότι τα πυρά είναι… άσφαιρα, όπως άσφαιρη είναι και η πολιτική των Κούληδων στο λαθρομεταναστευτικό, όπως βεβαιούν οι αριθμοί των εισβολέων από τότε που πήραν την εξουσία!
Μάλιστα, το καινούργιο… αποτρεπτικό σχέδιο προβλέπει για σήμερα στρατιωτική άσκηση – βολή με πραγματικά πυρά (γίνονται βολές και με… ψεύτικα πυρά;). Προφανώς, για ν’ ακούσουν τα πυρά τα «προσφυγάκια», να… τρομάξουν και να φύγουν. Σατανικό σχέδιο – μάλλον είναι του… άριστου αποφοίτου του Χάρβαρντ, Κούλη! Μόνο που –ω ατζαμήδες!- η βολή έχει ανακοινωθεί στα ΜΜΕ, κι έτσι τα «προσφυγάκια» που διαθέτουν κινητά τηλέφωνα και πρόσβαση στο διαδίκτυο θα ξέρουν πως δεν θα είναι αυτοί οι… στόχοι και δε θα… τρομάξουν.
Και δεν θα είναι όντως αυτοί οι στόχοι, αλλά η πρόκληση ενθουσιασμού από τους ντόπιους κουφιοκεφαλάκηδες, που ηδονίζονται νομίζοντας πως «ήρθε ο καιρός» (από σχόλιο βλακός σε μητσοτακικό σάιτ…) και τις επόμενες ημέρες θα προσγειωθούν ανώμαλα στη θλιβερή πραγματικότητα!