Δευτέρα, Μαρτίου 16

Η τρομοκρατική δραματοποίηση της «πανδημίας»!!!

«Ο εκπρόσωπος του κινεζικού υπουργείου εξωτερικών Λιτζιάν Ζάο ζήτησε από τις αμερικανικές αρχές να αποκαλύψουν τι κρύβουν σχετικά με την προέλευση του Covid-19. Ο Ζάο υπαινίχθηκε ότι ο κορονοϊός μπορεί να έχει προσβάλει την Κίνα μέσω αθλητών του αμερικανικού στρατού…».
Αυτή η σημαντικότατη είδηση έχει κυριολεκτικά θαφτεί από τα πορνεία της «αντικειμενικής» πληροφόρησης…

Επίσης ο πρώην Μαλαισιανός πρωθυπουργός Ματίας Τσανγκ διατύπωσε την άποψη ότι οι ΗΠΑ με τον κορονοϊό διεξήγαγαν βιολογικό πόλεμο εναντίον της... Κίνας.
Το σχετικό ρεπορτάζ διαβάστε το εδώ:
Προς αυτήν την κατεύθυνση δεν ερευνούν οι παραγωγοί και οι μεταπράτες του τρόμου και του πανικού.
Το τι κρύβεται πίσω από όλη αυτήν την κατακλυσμιαία νεροποντή της τρόμο-υστερίας μένει στο απυρόβλητο και αφορίζεται σαν συνωμοσιολογία: Η γνωστή καραμέλα επικάλυψης και απόκρυψης των ποικίλων ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ του 4ου Ράιχ…
Αντίθετα δραματοποιούν και δαιμονοποιούν την «τρομοκρατική» απειλή του Κορονοϊού, ανοίγοντας διάπλατα τις πόρτες των οικονομικών καταστροφών, των πολιτικών παιχνιδιών και της κερδοσκοπικής αναισχυντίας των πλανητικών δυνάμεων του 4ου Ράιχ…
Το άρθρο του Πέτρο Αργυρίου (παρακάτω) δείχνει, ακριβώς, αυτή τη ΔΙΑΛΕΚΤΙΚΗ της διόγκωσης και παραμόρφωσης των γεγονότων, τη διαλεκτική της ΑΠΑΤΗΣ και της τρομοκρατικής συσκότισης του μυαλού και των συναισθημάτων…
Τελειώνει ως εξής:
«Είναι η τέταρτη φορά μέσα σε 40 χρόνια, που ο ΠΟΥ φωνάζει πανδημία μεγαλοποιώντας, ενίοτε και σε βαθμό φαιδρότητας την πραγματική εικόνα.
Είναι η πρώτη φορά όμως στην σύγχρονη εποχή που η καραντίνα επιβάλλεται σχεδόν παγκοσμίως ως μέτρο αντιμετώπισης ασθενειών.
Η πρώτη φορά μετά από αιώνες που φορείς θα διώκονται.
Από δω το φέραν, από εκεί το φέραν, τελικά τα καταφέραν. Και μας την φέραν.
Μπήκαμε σε έναν πολύ σκοτεινό δρόμο που μας γυρνάει αιώνες πίσω.
Αυτή η επιδημία θα σκοτώσει κάποιους ανθρώπους. Άνθρωποι πεθαίνουν. Ίσως να εξαντλήσει και κάποια συστήματα υγείας. Τα παράπονα σας στην ηγεμονία των νεοφιλελευθέρων και των αγορών παρακαλώ. Είναι όμως σίγουρα ένα ακόμη καρφί στο φέρετρο του Δυτικού Πολιτισμού και των αξιών του. Ίσως και το τελευταίο».
Διαβάστε το εξαίρετο κείμενο εδώ:

http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.com