Τετάρτη, Μαρτίου 4

Γιατί οι «ΦΡΟΥΡΟΙ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ » γελάνε με τα γεγονότα στον Έβρο .


« Για εμάς είναι θέμα ωρών και μερικών ριπών στον αέρα λίγο πάνω από τα κεφάλια τους με πραγματικά πυρά .. αν χρειαστεί … για να διαλυθούν οι εκεί συγκεντρωμένοι μετανάστες – πρόσφυγες προς το εσωτερικό της Τουρκίας » αναφέρει επικεφαλής τους , για να προσθέσει « Υπάρχουν ελεύθεροι σκοπευτές μας που μπορούν να πλήξουν ύποπτους στην Τουρκική πλευρά μέσα από το Ελληνικό έδαφος από απόσταση 3 χιλιομέτρων και σε ευθεία βολή …αν χρειαστεί . Έχουμε και πλαστικές σφαίρες φυσικά »


Του Michael Τ Psilaki , συνεργάτη της Ομάδας Υψηλής Αστυνόμευσης

Το σχετικά νεοσύστατο Σώμα ’ΦΡΟΥΡΟΙ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ’, για την αναχαίτιση της Τουρκικής διείσδυσης στην Θράκη και στην ευρύτερη περιοχή με έδρα την Κομοτηνή και εδαφική αρμοδιότητα, Βόρεια, ΒΑ, ΒΔ σύνορα που – από το 2018 – έχει αναλάβει την ευθύνη για την επαναπροώθηση στην Τουρκία αναρίθμητων μεταναστών και προσφύγων από την Υεμένη και την Παλαιστίνη μέχρι το Τόγκο και την Ζιμπάμπουε που αποπειράθηκαν να εισέλθουν στην ελληνική επικράτεια από τον Έβρο, δηλώνει κατάπληκτο με την ξαφνική κινητοποίηση Στρατού και Ειδικών Αστυνομικών δυνάμεων για την εμπόδιση των συγκεντρωμένων μεταναστών- προσφύγων στα σύνορα .

Επικεφαλής των ενόπλων πλέον ομάδων της «πολιτικής αυτής » οργάνωσης αναφέρει τα εξής :

« Ναι είμαστε σε αναμονή εντολών για ανάληψη δράσης . Αν συμβεί κάτι ¨πολεμικό¨ απ εμάς ενδέχεται να είναι .Οι δυνάμεις εδώ έχουν πάρει εντολές να προσέχουν μην δημιουργηθεί αιτία γενικότερης σύρραξης και εμπόλεμου επεισοδίου … φοβούνται , όχι αυτοί , αλλά οι εντολείς τους .Σκοπός του Ερντογάν είναι η Γαλλία , όχι η Ελλάδα . Ο Ερντογάν επιτίθεται στην Γαλλία μέσω μεταναστευτικών ροών – μέσω Ελλάδας - με τις ευλογίες της Γερμανίας και της Γερμανικής Ευρώπης . Η κατάσταση στον Έβρο ήταν ξέφραγο αμπέλι μέχρι που αναλάβαμε με εντολή της διοίκησης της Ομάδας Υψηλής Αστυνόμευσης . Στα νησιά που συνεχίζονται οι ροές , συνεχίζονται να εξυπηρετούνται οι ΜΚΟ και τα οικονομικά συμφέροντα και εδώ στον Έβρο με τον μπλοκ των ροών παίζεται πολιτική , προστατεύονται τα Σκόπια , σίγουρα η Γαλλία κα άλλα , αλλά , και για εσωτερική κατανάλωσή . Υπάρχει σχεδιασμός τα Σκόπια να μετατρέπουν σε κράτος μεταναστών κι αυτό φοβίζει πολλούς. Οργανώνεται επίσης μεταφορά χιλιάδων μεταναστών από το εσωτερικό της Ελλάδας , σε Ίμβρο και Τένεδο »

Είναι φανερό λοιπόν από τα παραπάνω ότι ο Ερντογάν πλέον μεταφέρει τα στρατόπεδα προσφύγων από τα σύνορα με την Συρία , στα Σύνορα με την Ελλάδα παγιώνοντας μια κατάσταση συνεχής πίεσης στα σύνορά μας που είναι και σύνορα της ΕΕ(;)

Η λύση έχει ήδη δρομολογηθεί με το σχέδιο «Ιώνη2» και τις εξελίξεις που βλέπετε να δρομολογεί , και που επιμελείτο η Ομάδα Υψηλής Αστυνόμευσης που πρόσφατα ( 26/2ου ) το ανέστελλε για ένα μήνα προκειμένου να ζυγίσει τις εξελίξεις από πολλές μεριές

Γιατί άραγε ; Μα για να είναι πιο δικαιολογημένη η επόμενη φάση υλοποίησης του σχεδίου ΕΑΝ οι εταίροι μας μείνουν και αυτή την φορά στα λόγια

Για την Ιστορία να πούμε ότι η οργάνωση αυτή «ΦΡΟΥΡΟΙ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ » χρησιμοποιεί τις δομές της Πολιτικής Άμυνας (ΝΔ 17/74 ) .

Μήπως λοιπόν υπάρχουν Έλληνες που δεν έχουν «μιλήσει» ακόμα για όσα φέρεται να μας απειλούν ξαφνικά ;

Κι αν ναι , γιατί και τι περιμένουν ;

Τα συμπεράσματα δικά σας !!

Michael Τ Psilakis pishelpsilakis@gmail.com , για την

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ