Τρίτη, Μαρτίου 10

ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΑΝ ΓΕΡΟ ΜΑΘΗΜΑ ΟΙ ΑΚΡΙΤΕΣ ΜΑΣ! ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙ ΟΤΙ ΘΑ «ΦΑΝΕ» ΤΕΤΟΙΑ ΞΕΦΤΙΛΑ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΟΥ ΑΝΕΒΗΚΑΝ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ (ΒΙΝΤΕΟ)

00000000
Στην ματαίωση της προγραμματισμένης εδώ και ημέρες συνάντησης με τον Μητροπολίτη Αλεξανδρουπόλεως κ.Άνθιμο, αναφέρθηκε το κλιμάκιο των τριών βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, κατά την συνέντευξη Τύπου την οποία παραχώρησε στις Καστανιές,
επισημαίνοντας ότι αυτή δεν πραγματοποιήθηκε επειδή δεν… συνέπεσαν τα προγράμματα τους γιατί ο Σεβασμιότατος έπρεπε να παραστεί σε μια… κηδεία, αλλά μίλησαν τηλεφωνικά μαζί του.
Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το evros-news, ο πρώην υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννης Μουζάλας που παραχώρησε την συνέντευξη Τύπου μαζί με τους Πάνο Σκουρλέτη και Νίκο Τόσκα και ανέλαβε να… δικαιολογήσει την συγκεκριμένη εκδήλωση, τόνισε: “Θέλω να αναφερθώ σε ένα γεγονός το οποίο για μας είναι πολύ σημαντικό. Συναντηθήκαμε με τον Μητροπολίτη τον Δαμασκηνό (σ.σ. Διδυμοτείχου, Ορεστιάδας και Σουφλίου) και είχαμε δυο μακρόχρονες τηλεωνικές συζητήσεις με τον Άνθιμο της Αλεξανδρούπολης. Το λέω αυτό γιατί ήδη κάποια σάιτ δηλώνουνε ότι ο Άνθιμος αρνήθηκε να δει τον ΣΥΡΙΖΑ. Υπήρξε μια πολύ καλή συνεννόηση μαζί του, αλλά δυστυχώς υπήρξε μία μη σύμπτωση προγραμμάτων και μεσολάβησε και μια κηδεία που έπρεπε να παραστεί ο Άνθιμος. Δεν εστάθη δυνατόν να μιλήσουμε. Καλύψαμε τηλεφωνικά αυτή την συζήτηση”.
Αρχικά, πως γίνεται να υπήρξε μια πολύ καλή συνεννόηση για την συνάντηση τους με τον Μητροπολίτη Αλεξανδρούπολης και να προγραμματίστηκε αυτή, αλλά τελικά να υπήρξε μία… μη σύμπτωση προγραμμάτων, όπως δήλωσε ο κ.Μουζάλας. Επίσης, είναι φοβερό οι βουλευτές ενός κόμματος που ορκίζονται με πολιτικό όρκο, με πρώτο και καλύτερο τον Πρόεδρο τους Αλέξη Τσίπρα, που πολλοί δηλώνουν άθεοι ή δεν βαφτίζουν τα παιδιά τους, όπως ο κ.Τσίπρας, ξαφνικά να… ανακαλύπτουν την εκλλησία και τους εκπροσώπους της;
Όσο για τα όσα είπαν στη συνέχεια, πλαισιωμένοι από τους βουλευτές Έβρου Νατάσα Γκαρά και Ροδόπης Δημήτρη Χαρίτου και τον Συντονιστή της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Σπύρο Δέδογλου, αρκετυά από αυτά… παίζουν μπουνιές μεταξύ τους. Γιατί την ίδια στιγμή που υποστήριξαν ότι σωστά η Κυβέρνηση έκλεισε τα σύνορα και απέκρουσε την προσπάθεια εισβολής χιλιάδων λαθρομεταναστών, συγχρόνως την κατηγόρησαν ότι είναι… ανύπαρκτη και έχει επιλέξει να είναι η… ασπίδα της Ευρώπης. Είναι ξεκάθαρο και από την συνέντευξη Τύπου την οποία έδωσαν, πως έχουν πολύ σοβαρό ζήτημα στρατηγικής στον ΣΥΡΙΖΑ, αφού οι πράξεις τους τα 4 χρόνια που κυβέρνησαν και όσα λένε, δεν έχουν αντίκρυσμα στην συντριοπτική πλειοψηφία του ελληνικού λαού.
Δείτε την συνέντευξη την οποία παρακολούθησαν καμιά δεκαριά άτομα, μαζί με τα συνεργεία:
makeleio.gr