Σάββατο, Μαρτίου 7

Η Μίνα Αρναούτη από τη Λέσβο επιτίθεται στην «Ελένη (Ακρίτα) Λουκά της δημοσιογραφίας. Αν έρθει ένας και σας κυνηγάει γυμνός με το μόριό του έξω μην τρέξετε!!! Μπορεί απλά να είναι επιδειξίας και όχι βιαστής!

Μίνα Αρναούτη:«Η Έλενα Ακρίτα πόσο γραφική! Η δημοσιογραφία έχει τη δική της Ελένη Λουκά!     

Θύελλα αντιδράσεων έχει ξεσηκώσει το άρθρο της Έλενας Ακρίτα για το μεταναστευτικό και μέσα σε αυτό το εξαγριωμένο πλήθος, βρίσκεται και η Μίνα Αρναούτη που είναι μόνιμος κάτοικος της Μυτιλήνης.


Με μια ανάρτησή της στο Facebook, η Μίνα Αρναούτη επιτίθεται στην Έλενα Ακρίτα για το άρθρο της στο οποίο υποστηρίζει ότι θα έπρεπε να ανοίξουν τα σύνορα της Ελλάδας όμως κάνει έναν λίγο άστοχο παραλληλισμό, δίνοντας ένα παράδειγμα με άσχετη ρητορική ερώτηση που μπλέκει γυμvά μόρια:
«Η Έλενα Ακρίτα πόσο γραφική! Η δημοσιογραφία έχει τη δική της Ελένη Λουκά! Δεν ξέρουμε αν είναι μετανάστης ή πρόσφυγας κάποιος που δεν έχει εξεταστεί το αίτημα ασύλου του λέει. Πού έκανε αίτημα; Σε παράνομη είσοδο με πέτρες; Και αν έρθει ένας και σας κυνηγάει γυμνός με το μόριό του έξω μην τρέξετε!!! Μπορεί απλά να είναι επιδειξίας και όχι βιαστής! Και σε κάθε περίπτωση μπορεί να του πέφτει το παντελόνι! Δεν κατηγορούμε κανέναν!».

-ΠΗΓΗ-