Σάββατο, Μαρτίου 28

Η ΜΕΓΑΛΗ αλήθεια για τον κορωνοϊό!!!

koronoios 1
Γράφει ο Βαγγέλης Κουρούκλης 
Ιατρός
ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ !!!

Σκοπός αυτού του άρθρου και της μικρής μου έρευνας είναι να μοιραστώ κάποιες πληροφορίες που κρατούνται μυστικές ώστε ο φόβος να μην καταλαμβάνει τα πλήθη.
Δεν είναι κανείς υποχρεωμένος να δεχτεί τις πληροφορίες αυτές, θα χαιρόμουν όμως αν κάποιος τις ψάξει και υπάρξει δημιουργικός διάλογος.
Η Ιστορία και πως εμφανίστηκε : 
Η οικογένεια των κορωνοϊών είναι γνωστή εδώ και πάνω από 30 χρόνια καθώς διδασκόταν στα πανεπιστημιακά μου βιβλία όταν σπούδαζα στην ιατρική σχολή (αποφοίτησα το 1990).
Τον εξετάζουν περισσότερο στην κτηνιατρική σχολή μιας και δεν υπήρχαν παλαιότερα στελέχη παθογόνα για τον άνθρωπο.
Υπάρχουν 37 είδη Κορονοϊών που προσβάλλουν, στην πλειονότητά τους, το γαστρεντερικό σύστημα των ζώων, και υπάρχει ξεχωριστό είδος για κάθε ζωικό είδος, τον σκύλο, τα βοοειδή, τα χοιρινά, τα πουλιά κλπ.
Οι Κορωνοϊοί στα ζώα έχουν κοινά χαρακτηριστικά, κοινή συμπεριφορά, κοινή δομή RNA.
Οι Κορωνοϊοί στα ζώα δεν είναι στις περισσότερες περιπτώσεις θανατηφόρος αλλά προξενούν επιπλοκές σε μια ήδη ενυπάρχουσα παθολογική κατάσταση.
Εμβόλια για τον Κορωνοϊό στην κτηνιατρική υπάρχουν και γίνονται εδώ και αρκετά χρόνια, (πάνω απο 30 χρόνια) συνήθως είναι πολυδύναμα εμβόλια, δηλαδή για περισσότερες από μία παθήσεις (και δεν έχει βγει μεμονωμένο εμβόλιο) καθώς όπως είπαμε ο Κορωνοϊός από μόνος του δεν αποτελεί θανατηφόρα απειλή.
Αυτό λοιπόν που μας παρουσιάζεται ως τρομερό και φοβερό, «παγκόσμια απειλή» είναι γνωστό εδώ και πολλά χρόνια.
Οι περισσότερες αμερικανικές εταιρείες, μέχρι το 1990, αργότερα πολυεθνικές εταιρείες που παράγουν τα συγκεκριμένα εμβόλια (Fordox, Intervent, Merck, MSD) έχουν έδρα στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ και μάλιστα σε μια επαρχιακή πόλη που λέγεται Palo Alto.
Αυτές συνεργάζονται στενά με εταιρείες προγραμματισμού, βιομοριακές, νανοτεχνολογίας κλπ..
Λόγω της απαγόρευσης πειραμάτων σε ζώα, που έχει επιβληθεί σε όλον τον «πολιτισμένο κόσμο» οι εταιρείες αυτές έχουν εργαστήρια στην Κίνα που η απαγόρευση αυτή δεν ισχύει, και μάλιστα στην ενδοχώρα όπως είναι η πόλη Ουχάν που δεν υπάρχει αναπτυγμένη η τεχνολογία.
Η πόλη Ουχάν με πληθυσμό περίπου 11 εκατ. ανήκει στην επαρχία Χουπέϊ και είναι η 5η σε πληθυσμό πόλη της Κίνας (μαζί με την γειτονική πόλη Χουανγάνγκ έχουν περίπου 19 εκ. πληθυσμό όταν το Πεκίνο έχει 21 εκ.
Για τους λάτρεις της συνωμοσιολογίας λοιπόν, εκφράζεται η άποψη από αρκετούς επιστήμονες, όπως ο Δρ Πλάμεν Πασκόφ, ο Νικολάϊ Βαβίλοφ, (Ρώσος Κινεζολόγος μελετητής που τα τελευταία 10 χρόνια ζει στην Κίνα και είναι ο επίσημος μεταφραστής της ρωσικής εταιρείας Σινχουάν), λένε ότι ο ιός αυτός προήλθε από γενετικά πειράματα και ή άθελα ξέφυγε ή επιτηδευμένα διασκορπίστηκε στον ντόπιο πληθυσμό της επαρχίας Χουπέϊ.
Άλλοι επιστήμονες εκφράζουν την άποψη ότι είναι μια φυσική μετάλλαξη του ιού.
Ο Δρ Πλάμεν Πασκόφ κάνει την υπόθεση για την διασπορά του ιού στην βόρειο Ιταλία από τα φορτία των κινέζικων προϊόντων που φθάνουν δια θαλάσσης στην Βενετία και Γένοβα καθώς από κει φορτώνονται χωρίς να ανοίξουν τα κοντέινερ και χωρίς την μεσολάβηση ανθρώπινου παράγοντα - ρομποτικά.
Στο Μιλάνο όμως γίνεται η διαλογή και η μεταφόρτωσή τους για την Ευρώπη (Ελβετία- Γερμανία).
Η πανδημία: 
Ας μελετήσουμε λίγο τους νόμους της βιολογίας, της μικροβιολογίας, της επιδημιολογίας, της γενετικής, και της φυσικής επιλογής.
Ο ιός που άσχετα αν προέρχεται από φυσική ή τεχνητή μετάλλαξη σε μερικές γενεές επιστρέφει - εκπίπτει στη αρχική του κατάσταση όπως και στις γενετικές μεταλλάξεις στα φυτά και στα ζώα.
(Μπορείτε να κάνετε μια διασταύρωση και να φτιάξετε μια τεχνητή ποικιλία φυτού ή ζώου αλλά στην επόμενη γενεά τα γονίδια επιστρέφουν εκπίπτουν στην αρχική τους κατάσταση).
Οι ιοί μπορεί να έχουν μεγαλύτερη παθογένεια στην πρώτη γενεά αλλά σιγά - σιγά εκπίπτουν.
Ποια είναι η ανάπτυξη γενικά ενός ιού άσχετα αν προέρχεται από φυσική ή τεχνητή μετάλλαξη;
Α) Αν βρει έναν αδύναμο οργανισμό, επιβαρυμένο με χρόνιες παθήσεις, με αδύναμο ανοσοποιητικό, τότε τον μολύνει επιβαρύνοντας την κατάστασή του και μπορεί να επέλθει ο θάνατος.
Ο ιός αυξάνει την παθογένειά του, και την μεταδοτικότητά του.
Έτσι αυτός μπορεί να γίνει πιο επικίνδυνος αν προσβάλλει αμέσως μετά ένα παρόμοιο οργανισμό.
Θεωρητικά λοιπόν αν ο ιός εξαπλωθεί σε μια ογκολογική κλινική ή σε ένα γηροκομείο θα είναι πολύ επικίνδυνος.
Η πλειονότητα όμως των ανθρώπων που ζουν σε μια σύγχρονη μεγαλούπολη έχουν καλά αναπτυγμένο ανοσοποιητικό, καθώς καθημερινά έρχονται σε επαφή με πολυάριθμους μικροοργανισμούς σε αντιδιαστολή με τους ανθρώπους μιας παλαιότερης εποχής, που ήταν σχετικά απομονωμένοι και δεν είχαν τόσες κοινωνικές επαφές, και μέρη συνωστισμού.
Σήμερα οι άνθρωποι εξαναγκάζονται να ισχυροποιήσουν το ανοσοποιητικό σύστημα καθώς έρχονται σε επαφή με πολυάριθμους παράγοντες και η αντίδραση του ανοσοποιητικού είναι πολύ γρήγορη.
Οι αλλεργίες στον άνθρωπο της πόλης είναι ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα για το πόσο υπερευαίσθητο είναι το ανοσοποιητικό του σύστημα.
Β) Αν βρει έναν κανονικό οργανισμό υγιή έως 60 ετών, χωρίς σοβαρά προβλήματα υγείας, όπως είναι η πλειοψηφία του πληθυσμού μιας πόλης, τότε εξασθενεί και ο άνθρωπος αυτός εμφανίζει τα ελαφρά συμπτώματα μιας γρίπης.
Στον επόμενο άνθρωπο, που θα μεταδώσει τον ιό, αν είναι της ίδιας κατηγορίας, επειδή έχει πλέον εξασθενήσει θα προκαλέσει ηπιότερα συμπτώματα, και στον μεθεπόμενο η επαφή με τον ιό θα είναι εντελώς ασυμπτωματική. 
Αυτό στην ιατρική λέγεται εξασθένηση του ιού και προκαλεί την λεγόμενη ανοσία αγέλης.
Έτσι κάθε ιός όταν μολύνει έναν πληθυσμό που αποτελείται από 80% με 90% σχετικά υγιείς με κανονικό αμυντικό σύστημα θα ξεπεραστεί αυτόματα, και τελικά χωρίς πανικό, οι άνθρωποι θα το ξεπερνούσαν ως μια συνηθισμένη εποχιακή γρίπη, χωρίς να το γνωρίζει κανένας ούτε στην Ελλάδα ούτε πουθενά.
Θα υπήρχαν βέβαια κάποιοι θάνατοι όπως και σε κάθε συνηθισμένη μορφή γρίπης.
Σε παγκόσμια κλίμακα οι θάνατοι φέτος από την εποχιακή γρίπη από την αρχή του χρόνου μέχρι σήμερα είναι γύρω στις 65.000 ενώ οι αντίστοιχοι θάνατοι από τον κορονοϊό είναι 7.500 (στοιχεία του Εθνικού Οργανισμού Υγείας στην Ελλάδα).
Μπορεί ο κορονοϊός να μονοπωλεί την προσοχή όλων το τελευταίο διάστημα, ωστόσο η γρίπη συνεχίζει να δηλώνει παρούσα.
Σύμφωνα με τα νεότερα στοιχεία του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας, την εβδομάδα 2-8 Μαρτίου 2020 στη χώρα μας καταγράφηκαν 6 νέοι θάνατοι, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό των νεκρών από την εποχική γρίπη [τύποι A(H1N1)pdm09 και A(H3N2)] στους 90.
https://shmantikanea.blogspot.com/