Τρίτη, Μαρτίου 10

Η ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ ΠΟΥ «ΤΑ ΕΙΠΕ ΟΛΑ» ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ – ΤΑ ΕΓΧΩΡΙΑ ΤΟΥΡΚΟΚΑΝΑΛΑ ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΨΩΝΙ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ ΣΤΟΝ ΣΟΥΛΤΑΝΟ..! (ΒΙΝΤΕΟ)

Russian President Vladimir Putin and Turkish President Tayyip Erdogan arrive for a news conference following their talks in Moscow, Russia March 5, 2020. Pavel Golovkin/Pool via REUTERS
Μπορεί οι Βλαντιμίρ Πούτιν και Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν να κατέληξαν προ ημερών σε συμφωνία για την εμπόλεμη κατάσταση στην επαρχία Ιντλίμπ της Συρίας, ωστόσο οι σχέσεις τους το τελευταίο διάστημα δεν βρίσκονται στο καλύτερο δυνατό επίπεδο.
Αυτό μάλιστα αποτυπώθηκε σε ένα αμήχανο στιγμιότυπο που κατέγραψαν οι κάμερες λίγο πριν από τη συνάντησή τους στη Μόσχα.

Όπως φαίνεται και σε βίντεο που βλέπει το φως της δημοσιότητας, ο Πούτιν άφησε τον Ενροτγάν να περιμένει για αρκετή ώρα μέχρι να τον υποδεχτεί.
Ο Ερντογάν και η τουρκική αντιπροσωπεία διακρίνονται στο παρακάτω βίντεο να περιμένουν για περίπου δύο λεπτά πριν ξεκινήσει η συνάντηση. Μάλιστα, ενώ ο τούρκος πρόεδρος αρχικά στεκόταν όρθιος, στη συνέχεια κάθισε σε έναν καναπέ φανερά προβληματισμένος.
Αυτή είναι μια λεπτομέρεια που μπορεί να λέει πολλά για την υγεία του Ερντογάν, εξάλλου δεν θέλει και πολύ μυαλό για να καταλάβει κανείς ότι όταν κάποιος δεν αντέχει 1,5 ,λεπτό όρθιος και ψάχνει καρέκλα να κάτσει κάτι μάλλον δεν πάει καλά!
Φυσικά τα εγχώρια τουρκοκάλανα μας παρουσίασαν το συμβάν απλά ως ένα καψόνι του Πούτιν στον Ερντογάν…
Δείτε το επίμαχο βίντεο:
 makeleio.gr