Σάββατο, Μαρτίου 21

Αυτή είναι η κυβέρνηση της ΝΔ. Ύπουλη, αθόρυβη σαν καρονοϊός.

 Η κυβέρνηση της ΝΔ, ενώ καλεί τους πάντες να μείνουν στα σπίτια τους για να μην διασπαρεί ο κορονοϊός, με νόμο κάνει «επίταξης ακινήτων για την αποφυγή διακινδύνευσης δημόσιας τάξης και υγείας», σε νήσους υποδοχής ΛΑΘΡΟμεταναστών.

Πισώπλατη μαχαιριά στη Λέσβο


Μία πισώπλατη μαχαιριά για τους κατοίκους του νησιού μας. 
Ό, τι δεν πέτυχαν να επιβάλουν με τη εισβολή των ΜΑΤ, θέλουν να το επιβάλλουν τώρα ύπουλα, σε μια κρίσιμη στιγμή, εκμεταλλευόμενοι την αγωνία και την ανησυχία του κόσμου, εν μέσω πανδημίας, εκμεταλλευόμενοι τους άδειους δρόμους.

Την ώρα που ο κορονοϊός επελαύνει, την ώρα που ανησυχούμε για την υγειονομική κατάσταση στην Μόρια και τις συνέπειες που μπορεί να έχει για τους κατοίκους όλου του νησιού, την ώρα που κλεινόμαστε στα σπίτια μας για να μην μολύνουμε και να μην μολυνθούμε, η κυβέρνηση έρχεται να μας χλευάσει, να μας ειρωνευτεί και να παίξει ένα ακόμα βρόμικο παιχνίδι στις πλάτες μας.

Η κυβέρνηση της ΝΔ, ενώ καλεί τους πάντες να μείνουν στα σπίτια τους για να μην διασπαρεί ο κορονοϊός, κατέθεσε στην βουλή προς επικύρωση, την από 10-2-2020 Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου, περί ...
«επίταξης ακινήτων για την αποφυγή διακινδύνευσης δημόσιας τάξης και υγείας», σε νήσους υποδοχής μεταναστών. Για να επικυρώσει την επίταξη στην περιοχή Καβακλί-Καράβα, που ο Λεσβιακός λαός είχε απορρίψει και για την οποία η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, έστειλε τα ΜΑΤ να ξυλοφορτώσουν τους νησιώτες, προκειμένου με την βία να την αποδεχτούν.

Αν η κυβέρνηση νοιαζόταν πραγματικά για τη δημόσια τάξη και υγεία, θα είχε από καιρό απεγκλωβίσει τους πάνω από 20.000 πρόσφυγες από τους ελαιώνες της Μόριας. Αλλά ούτε για τη δημόσια τάξη νοιάζεται, ούτε για την υγεία των κατοίκων της Λέσβου και των νησιών. Το μόνο που την ενδιαφέρει είναι πώς θα κάνει τα νησιά μας φυλακές, πώς θα κρατήσει την «μόλυνση» του προσφυγικού, μακριά από την υπόλοιπη Ελλάδα και την Ευρώπη. Και βρήκε την κατάλληλη στιγμή.

Αυτή είναι η κυβέρνηση της ΝΔ. Ύπουλη, αθόρυβη σαν καρονοϊός.


 "Τα Μπλόκια"
 
 http://wwwaristofanis.blogspot.com/