Πέμπτη, Μαρτίου 12

Εθνική πανστρατιά κι ο ψωριάρης χώρια

Τελικά ποια είναι η γραμμή, ρε σύντροφοι;
  • Από τον Φαήλο Μ. Κρανιδιώτη
Είναι εισβολή οργανωμένη από την Τουρκία, όπως το περιέγραψε περιφραστικώς ο Αλέξης, αφού επί ημέρες έκανε αφωνία γιατί είχε τα λαιμά του; Θα κάνατε τα ίδια με τον Κυριάκο αλλά χωρίς να τραγουδάτε Βέμπο, που είπε ο Μουζάλας, ή είναι παραβίαση των δικαιωμάτων των Αφγανοπακιστανών κ.ά. πολιορκητών που κουβαλά η ΜΙΤ και σπρώχνει ως τα συρματοπλέγματά μας η πονόψυχη Τζιαντάρμα του Ερντογάν, καθώς λένε η «Αυγή»,
η Σάρα, η Μάρα και το κακό συναπάντημα του Σόρος και κάτι βουλευτάδες με διαμπερές τραύμα στον εγκέφαλο από διηπειρωτικό πυρηνικό πύραυλο SS-20, από τα καλά πυρηνικά που έλεγε η ΚΝΕ, που σου κάνουν ωραίο μαλλί και τροπικό μαύρισμα σαν του Σκουρλέτη;
Είναι τελικά καλός ο φράχτης ή το μόνο καλό συνοριακό εμπόδιο ήταν το Τείχος του Βερολίνου, το οποίο υπερασπιζόταν μέρος της αριστεράντζας μας, το ίδιο που μας καλούσε να φάμε μαρούλια από το Τσερνόμπιλ με την καλή ραδιενέργεια, τη γαμάτη, που μεγαλώνει γερά παιδιά, διότι -λέγανε- η έκρηξη του αντιδραστήρα, που δούλευε σαν παλιό Lada και η θανατηφόρα διαρροή ραδιενέργειας ήντουνε ιμπεριαλιστική προπαγάνδα;
Ποιο ήταν το χρέος όλων των κομμάτων της αντιπολίτευσης; Αυτό που έκανε η ταπεινή μικρή ΝΕΑ ΔΕΞΙΑ. Φέραμε πέντε ευρωβουλευτές από το κίνημά μας (ID, ήγουν Λεπέν, Σαλβίνι κ.λπ.), τρεις Γάλλους της Λεπέν και δύο Φλαμανδούς, αφού ενημερώσαμε όλους τους αρμοδίους, τους πήγαμε στα φυλάκια, μίλησαν με πολίτες, αυτοδιοικητικούς, αστυνομικούς, στρατιωτικούς, είδαν με τα μάτια τους πίσω από τα συρματοπλέγματα τους «μαϊμού» Σύριους, το κατσαπλιαδιστάν, που ως Απάτσι επιτίθενται στα σύνορά μας, στους αστυνομικούς και στους στρατιωτικούς μας, έκαναν δηλώσεις με ξεκάθαρη στήριξη στην Ελλάδα και στη μάχη που δίνουν σήμερα η κυβέρνηση και ο λαός μας στα σύνορα και γύρισαν σήμερα στις πατρίδες τους και στις Βρυξέλλες πρεσβευτές και των δικών μας συμφερόντων, ζητώντας έμπρακτη στήριξη στην Ελλάδα.
Αυτό λέγεται υπεύθυνη πολιτική, αυτό έπρεπε να κάνουν όλα τα κόμματα της αντιπολίτευσης με τα φιλικά τους κόμματα στην Ευρώπη. Βάζουμε πλάτη στη χώρα. Στους ανόητους που λένε διάφορα, γιατί «τους μυρίζουν» τα Πατριωτικά Κόμματα του ID, θα πω να μην επαναληφθούν οι ηλιθιότητες που έγιναν με τον Τραμπ. Η Λεπέν, ο RN, (Εθνικός Συναγερμός), ήρθε πρώτο κόμμα στις ευρωεκλογές. Ο Ζερόμ Ριβιέρ, ο Νικολά Μπε και ο Ζορντάν Μπαρντελά πήραν εκατομμύρια ψήφους, πολλαπλάσιους όλου του ελληνικού εκλογικού σώματος. Η Λεπέν θα γίνει πρόεδρος της Γαλλίας και αυτοί οι άνθρωποι θα είναι αύριο οι υπουργοί της.
Ο Σαλβίνι, επίσης του ID, θα γίνει πρωθυπουργός. Με αυτούς θα πρέπει να συνομιλήσουν για τα συμφέροντα της Ελλάδας αύριο οι κυβερνώντες μας. Είναι λάθος να μη χτίζουμε γέφυρες με φίλους μας, αυριανή εξουσία των χωρών τους, και πρέπει να επιδιώξουμε την αλληλεγγύη και του τελευταίου ευρωβουλευτή.
Αντί ο ΣΥΡΙΖΑ, υποτίθεται κόμμα εξουσίας, να κάνει το ίδιο με τη ΝΕΑ ΔΕΞΙΑ, που μόνο θα κέρδιζε, να υποστηρίξει την πολιτική αποτροπής στον Εβρο και να επικεντρώσει όλα τα πυρά στον Ερντογάν, ευθυγραμμίζεται με τον Ερντογάν. Αντί να φέρουν εδώ ευρωβουλευτές ενημερώνοντάς τους για την επίθεση που δέχεται η χώρα από το κράτος- συμμορία, επιτίθενται από εδώ και από το εξωτερικό στην ίδια τους τη χώρα.
Αντί να εξασφαλίσουν τη μέγιστη και υπερκομματική αλληλεγγύη των υπόλοιπων Ευρωπαίων στο αγωνιζόμενο Εθνος μας, καθυβρίζουν την κυβέρνηση, την Ελλάδα, τους Ελληνες, την Εθνοφυλακή, και τα θλιβερά αντηχεία τους, αληθινές δημοσιογραφικές κίτρινες πατσαβούρες, υιοθετούν άκριτα τα τουρκικά ψεύδη.
Μέχρι διαδήλωση έκαναν αποκαλώντας τους Ελληνες «φονιάδες των λαών», δίπλα δίπλα με τη σημαία των τρομοκρατών στη Συρία, αυτή με τα τρία αστέρια, έμβλημα των οργάνων του Ερντογάν, που επιτίθενται ως ύαινες σε μια ανεξάρτητη χώρα. Ο Τσίπρας μισοείπε την αλήθεια κι ύστερα την πήρε πίσω, χλευάζοντας την «ασύμμετρη απειλή».
Όχι μόνον δεν διέγραψε ούτε έναν από τους μυαλοφυγόδικους βουλευτές, τα στελέχη της νεολαίας και κάποιας Γραμματείας για την Υπεράσπιση του Αποτέτοιου για τις τουρκόφρονες δηλώσεις τους, όχι μόνον δεν αποκήρυξε τα ελεεινά δημοσιεύματα που περνούσαν όλη τη γραμμή των συκοφαντιών του Ερντογάν και των υπηρεσιών του κατά της χώρας, αλλά αντιθέτως τους καλύπτει και μιλάει για… διχαστική πολιτική της κυβέρνησης. Ταβάριτς Αλέξη, όταν από τη μια είναι το 91,5% κι από την άλλη το 8,5%, συμπεριλαμβανομένων των «δεν ξέρω, δεν απαντώ», δεν το λες διχασμό.
Τρικυμία στο κρανίο μιας μονοψήφιας μειοψηφίας το λες. Βρες τα με τα φρικιά σου, που ανακαλύπτουν ανύπαρκτα πτώματα και βιασμένους άντρες, γυναίκες και κρυφά κρατητήρια, science fiction του Χακί Φιντάν…
*Δικηγόρος – πρόεδρος της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ, www.neadexia.gr
  -ΠΗΓΗ-