Κυριακή, Μαρτίου 22

Η κυβέρνηση κρύβει απο το λαό, ότι οι χειρουργικές μάσκες δεν προστατεύουν απο covid-19


ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΣΚΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ COVID-19
Οι επιδημιολόγοι δεν έχουν σχέση με μάσκες, όπως και οι λοιμωξιολόγοι. Επιπλέον, οι λοιμωξιολόγοι δεν χαράσσουν πολιτική στην αντιμετώπιση μιας επιδημίας αλλά οι επιδημιολόγοι. Οι δημοσιογράφοι να προσέχουν τι ρωτάνε ποιόν, αφού στην Ελλάδα ΟΛΟΙ ξέρουν τα πάντα και ο κώλος της κατσίκας έχει άποψη!
Σήμερα δεν ήθελα να γράψω κανένα άρθρο αλλά για ανθρωπιστικούς λόγους αισθάνθηκα υποχρεωμένος να το κάνω. Διάβασα αυτό το άρθρο εδώ και πραγματικά με έπιασαν τα νεύρα μου με τη τόση “εξειδίκευση” που υπάρχει στα ΑΕΙ.  XAOΣ.

Πράγματι μάσκες προστασίας απο covid-19 πρέπει να φοριούνται κυρίως απο τους ασθενείς, για να προστατεύουν τους άλλους απο τον ιό που φέρουν. Ποιός όμως στην πανδημία ξέρει αν είναι φορέας ασυμπτωματικός της ασθένειας του ιού ή όχι. Κανένας. Αρα όλοι πρέπει να φοράνε μάσκες. Αυτό ξεκαθάρισε.
Οι μάσκες πρέπει να αφαιρούνται με σωστό τρόπο και με τη μικρότερη επαφή με αυτές. Πρέπει να πετιούνται σε πλαστική σακούλα που να κλείνει αεροστεγώς. Τα χέρια στη συνέχεια πρέπει να πλένονται με νερό και σαπούνι για μισό λεπτό (και μέσα στα δάκτυλα). Αν δεν υπάρχει σαπούνι να πλύνετε τα χέρια σας τότε επιβάλλεται αντισηπτικό.
OI ΚΟΙΝΕΣ XΕΙΡΟΥΡΓΙΚΕΣ ΜΑΣΚΕΣ ΔΕΝ ΠΡΟΦΥΛΑΣΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΟ COVID-19
Οι μάσκες του εμπορίου σε διεθνές επίπεδο δεν είναι όλες το ίδιο. Έχουν προδιαγραφές. Δέστε τα παρακάτω video (έχω κρατήσει αντίγραφο και στα δύο) και θα καταλάβετε.
Στην Ελλάδα ο Μητσοτάκης θέλει να πουλήσει ότι άχρηστο στόκ απο μάσκες υπήρχε στις αποθήκες και να μη φανεί πως οι επαίοντες δεν μπορούν ούτε να κουρεύουν γίδια!
Δέστε τη διαφορά μεταξύ μιας χειρουργικής μάσκας και μιας μάσκας Ν95.
Τα ανοίγματα που υπάρχουν στη κλασική χειρουργική μάσκα  απο το πλάι επιτρέπουν στον αέρα να κυκλοφορήσει μέσα στο πρόσωπο κατά την αναπνοή ενώ τα φίλτρα που διαθέτει για τη συγκράτηση του covid-19 είναι ανεπαρκή. Αυτό είναι κακό. Θέλουμε κλειστές μάσκες που να καταλαμβάνουν ΟΛΟ το πρόσωπο και με όσο το δυνατόν καλύτερα φίλτρα.
ΠΑΠΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΚΑΙ ΧΑΟΣ
Ούτε αυτή η μάσκα που προωθεί η ΝΕΑ ΚΡΗΤΗ κάνει. Θαυμάστε ποιοί σας ενημερώνουν. ΧΑΟΣ.
Δεν είναι καλά οι άνθρωποι και πουλάνε και υφάκι απο πάνω…!
Χειρουργικές μάσκες σαν αυτή δεν κάνουν ούτε για το γιατρό ούτε για το νοσηλευτή ούτε για τον ασθενή ούτε για κανένα όσον αφορά τον κορωναϊό. Ξεκαθαρίστηκε και αυτό.
Εγω σας τα λέω αυτά. Μη ρωτάτε αυτούς που δεν το ξέρουν (με ενοχλεί αυτό), γιατί θα πούν βλακεία πάλι και θα τους βγάλω πάλι λάθος. Δεν έχω άπειρο χρόνο να παίζω.
Δεν βλέπετε το ΧΑΟΣ γύρω σας;
Οπως καταλαβαίνετε οι χειρουργικές μάσκες που χρησιμοποιείτε κατά κόρον στην Ελλάδα και εδικά οι γιατροί και οι νοσηλευτές δεν κάνουν για covid-19. Είναι της πλάκας και θα αρρωστήσουν πολλοί γιατροί  και νοσηλευτές χωρίς να ξέρουν το γιατί! Η ασχετοσύνη βασιλεύει και ο Μητσοτάκης κάθε τόσο κάνει με διαγγέλματα επικοινωνιακή πολιτική! Αίσχος.
Αν δεν υπάρχουν μάσκες σαν την N95, που έχουν πολύ μικρές τρύπες και δεν αφήνουν να περάσει ο ιός μέσα στη μάσκα μέσω των σταγονιδίων του αέρα κλπ τότε ψάχνουμε για εναλλακτικές λύσεις. Το μη χείρον βέλτιστον!
ZΟUGA MASK, ΜΙΑ ΔΙΕΘΝΗΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ
Αλλα εσείς στο Μπανανιστάν, ξέρετε καλύτερα αφού έχετε τα καλύτερα ΑΕΙ στον κόσμο και έχετε και σε όλα άποψη ειδικού!
Επειδή περιμένω να υπάρξει έλλειψη μασκών σας παρουσιάζω μια μάσκα υψηλής απόδοσης που σχεδίασα με τη χρήση ζεόλιθου που αποτελεί ένα φυσικό φίλτρο του νερού και πιστεύω καλύτερο απο τα φίλτρα που έχουν οι μάσκες που κυκλοφορούν. Φυσικά υπάρχουν και άλλα υλικά που μπορούν να χρησιμοποιηθούν μαζί με αυτόν αλλά και στη κατασκευή. Δυστυχώς στη χώρα μας και στα πλαστικά υπάρχει πρόβλημα.
Στη μάσκα αυτή έδωσα βάρος στο κομμάτι που αφορά τη κάλυψη όλου του προσώπου, άφησα κενό στο κομμάτι της χρήσης του καλύτερου υλικού στη μάσκα (η συγκεκριμένη χρησιμοποιεί πυκνό βαμβακερό πανί) και πρότεινα τη χρήση ζεόλιθου σαν φίλτρου δεδομένου πως φίλτρο πολυπροπυλενίου με πολύ μικρές τρύπες είναι δύσκολο να βρεθεί στην Ελλάδα ενώ για ενεργό άνθρακα πάλι πρέπει να εισαχθεί. Με τον Αδωνη ανάπτυξη;  Δεν είστε καλά. Δέστε που είστε λίγο.
Προτίμησα τη χρήση ενός φίλτρου ζεόλιθου κατάλληλα τοποθετημένου, για τη σύλληψη των droplets που πιθανόν να μεταφέρουν covid-19 μέσω του αέρα.
Ακολουθεί σχετικό video που αφορά το σκελετό της μάσκας που τον βρήκα έτοιμο.
Σημειώστε την καινοτομία στην εισαγωγή ζεόλιθου, ενός υλικού που απορροφάει υγρασία, δεν εξαχνώνεται και δεν αντιδράει με το νερό. Η χρήση του κάνει μεγαλύτερης απόδοσης μια μάσκα και την κάνει επιπλέον αμφίδρομης χρήσης.
Δυστυχώς στην Ελλάδα ακόμη και οι μάσκες εισάγονται Αντι για απορροφητικό πανί μπορεί να χρησιμοποιηθούν και άλλα υλικά καλύτερα ή να μπεί υλικό ανάμεσα στα δύο φύλλα της μάσκας. Τα μπαλάκια ή τα μικρά πετραδάκια ζεολίθου πρέπει να είναι τέτοιου μεγέθους που να μην εισπνέονται διαμέσου των τρυπών του υλικού κατασκευής.
Ο ζεόλιθος θέλει αλλαγή μετά απο κάθε πλύσιμο της μάσκας. Στην Ελλάδα εισάγεται απο Βουλγαρία και Τουρκία και είναι πάμφθηνος. Για τη χρήση ρωτείστε σοβαρό ειδικό, γιατί στα ΜΜΕ πολλοί άσχετοι παριστάνουν τον ειδικό σε ζεόλιθο με παρέα δημοσιογράφους-παρτιτούρες. Πρόκειται για κοινά λαμόγια.
ΣΤΙΣ ΔΟΥΛΙΤΣΕΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ Ο ΚΑΝΟΝΑΣ ΤΗΣ ΣΙΩΠΗΣ
Στη Κρήτη βάζουν ΤΟΝΟΥΣ άχρηστο ζεόλιθο στα χωράφια ή τον τρώνε σε τηλεοπτικές εκπομπές σαν ηλίθιοι χωρίς να καίγονται! Mεγάλη η ασχετοσύνη. Ολη η χώρα έχει πρόβλημα.
Με το ζαβό στην εξουσία μη περιμένετε σωτηρία, ακόμη και αν όλο το ΣΥΡΙΖΑ συνεχίσει να του κάνει πλάτες. Τα ίδια σκ..τά είναι. Αχρηστοι και επικίνδυνοι.

 https://zcode-gr.blogspot.com/2020/03/zuga-mask.html