Τετάρτη, Μαρτίου 25

GEWKWN : Αυτό που έρχεται… είναι ασύλληπτο και η νυν Εκκλησία ΣΙΩΠΑ ….κρύβει την ΑΛΗΘΕΙΑ…!


GEWKWN
Ότι μέχρι σήμερα θεωρείτο αρετή, τώρα γίνεται ελάττωμα και το αντίστροφο,
Παγκοσμιοποίηση = άρνηση συνόρων. Αθρόα λαθρομετανάστευση. Προώθηση της ομοφυλοφιλίας ως κάτι το φυσιολογικό και υιοθέτηση παιδιών από άτομα του ίδιου φύλου, «μαχητικός» φεμινισμός, αμβλώσεις, κατώτερα πρότυπα συμπεριφοράς, «απελευθέρωση» των ηθών και σεξουαλικές διαστροφές. Εκφυλισμένη τέχνη και μουσική, νομιμοποίηση των ναρκωτικών.
Προσβολή του θείου στοιχείου και προώθηση της αθεΐας. Αλλαγή των βιβλίων της Ιστορίας. Θεοποίηση της ύλης και του χρήματος. Σπαρακτικά κηρύγματα «ανθρωπισμού» και ψευτοθεωρίες για «ισότητα» που εφαρμόζονται κατά το δοκούν. Μέσα μαζικής ενημέρωσης που έχουν τον κύριο λόγο στην διαμόρφωση της συνείδησης του σύγχρονου μαζανθρώπου, αποφασίζοντας ποιες λέξεις είναι ή δεν είναι επιτρεπτές, ποιες σκέψεις είναι αποδεκτές και ποιες όχι, ποιοι είναι οι «καλοί» και ποιοι οι «κακοί».
Δίωξη της εθνικής συνείδησης. Και ο κατάλογος της παρακμής δεν έχει τέλος…
.Και όσο για τους τολμηρούς που θα έχουν το θράσος να αμφισβητήσουν ή να απορρίψουν το νέο αυτό σύστημα αξιών, υπάρχει και η ανάλογη αντιμετώπιση, καθώς οποιαδήποτε κριτική αντιμετωπίζεται αρχικά με διάφορους ψυχιατρικούς όρους, όπως π.χ. «ομοφοβικός», «ρατσιστής», «ξενοφοβικός», «φασίστας», αυτός που προωθεί την «ρητορική μίσους» κτλ, φτάνοντας μέχρι την ποινικοποίηση του λόγου και της σκέψης.
Αυτό που ζει σήμερα ο Λαός είναι νηπιώδης κατάσταση σε σχέση με αυτό που έρχεται… είναι ασύλληπτο το τι έρχεται και η νυν Εκκλησία ΣΙΩΠΑ ….κρύβει την ΑΛΗΘΕΙΑ…!
Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ 2013, ΜΑΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕ….
‘’Θα κλείσουν τα σύνορα της Ελλάδος ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ, όχι από άλλους, θα κλείσουν για να μην χαλάσει ο πυρήνας.
Το λέω ατράνταχτα, εσείς οι δικοί του Χριστού ( το ιερατείο ) πρώτα θα τον προδώσετε ,
Θυμηθείτε 2000 χρόνια πριν : ‘’ νίπτω τας χείρας μου ‘’ είπαν , έτσι θα πουν και τώρα οι παγκοσμιοποιητες, έτσι θα γίνουν, έχετε μπει στον δρόμο.
Παιδιά μου Ο ΧΡΙΣΤΟΣ σας αγαπά, έχετε μπει πλέον στον δρόμο και όταν ακόμη κόβετε τα νύχια σας, να κάνετε προσευχή, ΔΙΟΤΙ ΕΙΣΘΕ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ.
Ισχύουν τα πάντα που Ο Κύριος σας είπε ότι θα γίνουν, αλλά ισχύει και ο Λόγος Του,
ΘΑ ΥΠΟΦΕΡΕΤΕ, ΘΑ ΠΕΙΝΑΣΕΤΕ, σας είχα πει παλαιότερε ότι η πίστη θα περαση από το στομάχι.
Εσείς οι άνθρωποι του ΧΡΙΣΤΟΥ πρέπει να μιλήσετε ανοιχτα σε όλον τον κόσμο και να μην διακρίνετε εάν κάποιος είναι οτιδήποτε άλλο……..( εκτος ορθοδοξιας )
Πρέπει αυτό που θέλουν να κάνουν αυτοί με την παγκοσμιοποίηση, να το κάνετε εσείς με την Χριστοποιηση του κόσμου, για να μάθουν ποιος είναι Ο ΧΡΙΣΤΟΣ, η ΠΑΝΑΓΙΑ, να μάθουν για ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΙΟ ΠΑΤΕΡΑ, ΤΟ ΑΓΙΟΝ ΠΝΕΥΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ, ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΤΟΝ ΒΙΟ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ.
Διότι κανείς με τα προβλήματα που έχει δεν θα καθίσει να διαβάσει τους βίους των Αγίων η τους Αγίους Πατέρες.
Ήδη θα ξεχάσουν ότι μέσα στα σπίτια τους έχουν την ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ, την έχουν στις βιβλιοθήκες σαν ένα διακοσμητικό βιβλίο, ώστε να λένε ότι : ‘’ είμαστε και εμείς Χριστιανοί και έχουμε την Καινή Διαθήκη ‘’
Διότι έτσι θα σας κάνουν με αυτά που τραβήξατε και τραβάτε, εσείς πρέπει να είσθε πολύ δυνατοί και να μιλήσετε ανοιχτα στον κόσμο, μην ανησυχείτε για τα λόγια που θα βγάλετε από το στόμα σας.
Ο ΧΡΙΣΤΟΣ θα σας καλύψει, θα σας έχει κάτω από την σκιά του, όμως πρέπει να Τον έχετε στην καρδιά σας, στην ψυχή σας και να ανοίξετε τα μάτια του κόσμου
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ….

 .triklopodia.gr