Τρίτη, Μαρτίου 3

H Αρχή του Τέλους; Οι νέες «δέκα πληγές του Φαραώ» που… κατασπαράζουν τον πλανήτη!

newsbreak.gr
«Ξαφνικά, πολύ τρελά πράγματα έχουν αρχίσει να συμβαίνουν σε όλο τον κόσμο. Μέχρι στιγμής, το 2020 έρχονται το ένα μετά το άλλο» επισημαίνει ο Michael T. Snyder, συγγραφέας βιβλίων όπως το «The Beginning of the End» (H Αρχή του Τέλους) και το «Get Prepared Now» (Προετοιμαστείτε τώρα).

βιβλιο εσχατολογιας
Ο συγγραφέας κατάρτισε μια λίστα με τις «10 πληγές που χτυπάνε ταυτόχρονα τον πλανήτη», που είναι οι ακόλουθες:
1. «Στρατιές» ακρίδων, που «καταβροχθίζουν ολόκληρες φάρμες στην Αφρική, μέσα σε μόλις 30 δευτερόλεπτα, εξαπλώνονται στη Μέση Ανατολή και έχουμε μάθει ότι έχουν φτάσει στην Κίνα».
Οι 10 πληγές που τρώνε τον πλανήτη ΑΚΡΙΔΕΣ
2. Ακρως περίεργες καιρικές συνθήκες: «Ανεμοι ταχύτητας-ρεκόρ των 336 χλμ./ώρα, έπληξαν την Καλιφόρνια και “τρελές” καταιγίδες καταγράφονται παντού στον πλανήτη».
Οι 10 πληγές που τρώνε τον πλανήτη ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ
3. Πρωτοφανείς πλημμύρες: «Παρατηρούμε ασυνήθιστες πλημμύρες σε όλο τον κόσμο και οι πλημμύρες που καταστρέφουν τις νότιες ΗΠΑ σε αυτή τη φάση χαρακτηρίζονται πρωτοφανείς».
Οι 10 πληγές που τρώνε τον πλανήτη ΠΛΗΜΜΥΡΕΣ
4. Μεγάλοι σεισμοί: «Πραγματικά ισχυροί σεισμοί σημειώνονται με τέτοια συχνότητα, που είναι πολύ δύσκολο να τους καταγράψω όλους».
Οι 10 πληγές που τρώνε τον πλανήτη ΣΕΙΣΜΟΙ
5. Ασυνήθιστες εκρήξεις ηφαιστείων: «Τους τελευταίους μήνες έχουμε δει ηφαίστεια σε όλο τον κόσμο, να σκάνε σαν πυροτεχνήματα. Μία από τις πιο αξιοσημείωτες ήταν αυτή στο όρος Μεράπι, η πιο ισχυρή των τελευταίων 90 χρόνων».
Οι 10 πληγές που τρώνε τον πλανήτη ΗΦΑΙΣΤΕΙΑ
6. Ο κορωνοϊός: «Ο αριθμός των θυμάτων ανεβαίνει και πολλοί εικάζουν ότι θα είναι η χειρότερα πανδημία μετά την ισπανική γρίπη το 1918».
Οι 10 πληγές που τρώνε τον πλανήτη ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ
7. Ο αφρικανικός πυρετός των χοίρων: «Ο έμπολα των χοίρων έχει ήδη εξοντώσει εκατομμύρια χοίρους στην Κίνα και εξαπλώνεται σε πάνω από 40 χώρες».
Οι 10 πληγές που τρώνε τον πλανήτη ΧΟΙΡΟΙ
8. Η γρίπη Η1Ν1 των πτηνών: «Αντίθετα με τον πυρετό των χοίρων, μπορεί να σκοτώσει και ανθρώπους! Για την ακρίβεια, έχει ήδη σκοτώσει περισσότερους ανθρώπους εκτός Κίνας απ’ ό,τι ο κορωνοϊός».
Οι 10 πληγές που τρώνε τον πλανήτη ΠΤΗΝΑ Η1Ν1
9. Η γρίπη Η5Ν1 των πτηνών: «Είχε προκαλέσει παγκόσμιο πανικό πριν από χρόνια και επανέρχεται. Στην Κίνα έχει σκοτώσει χιλιάδες πουλερικά μέχρι τώρα».
Οι 10 πληγές που τρώνε τον πλανήτη ΠΤΗΝΑ Η5Ν8
10. Η γρίπη Η5Ν8 των πτηνών: «Είναι διαφορετικό στέλεχος από τη γρίπη Η5Ν1, αλλά πολλοί πιστεύουν ότι είναι ακόμα πιο τρομακτικό και έχει αρχίσει να εκδηλώνεται σε διάφορα μέρη του πλανήτη, ακόμα και στη Γερμανία, προς έκπληξη των ειδικών».
Οι 10 πληγές που τρώνε τον πλανήτη ΠΤΗΝΑ Η5Ν8
newsbreak.gr