Τρίτη, Μαρτίου 31

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΕ ΠΑΝΙΚΟ. ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΧΕΙ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΕΙ. Η ΜΕΡΚΕΛ ΔΙΕMHΝΥΣΕ, «ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ E.S.M». ΔΗΛΑΔΗ ΜΕ ΝΕΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ

Ο ΛΑΟΣ ΑΦΥΠΝΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ. ΜΟΝΗ ΣΩΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ .... Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ.....
Ο ΛΑΟΣ ΑΦΥΠΝΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ. ΜΟΝΗ ΣΩΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ .... Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ.....

Γράφει ο Ιωάννης Λαμπρόπουλος

                   Ελληνίδες και Έλληνες Ορθόδοξοι Πατριώτες.
          Μεγάλη ανησυχία επικρατεί στην Κυβέρνηση και  είναι η πρώτη φορά που αρχίζουν πραγματικά να φοβούνται.  Και όχι φυσικά την γρίπη του κορωνοϊού, αλλά την έκρηξη του λαού, διότι οι πληροφορίες που λαμβάνουν σχετικά με την επιτυχία των μέτρων  ΠΕΙΘΑΡΧΙΑΣ,  δεν είναι ενθαρρυντικές.

          Παρότι έχει κλείσει το 96%  της Οικονομικής δραστηριότητας της χώρας, η κυκλοφορία δεν έχει μειωθεί τόσο παρά την προπαγάνδα των ΜΜΕ  και αυτό δείχνει πως  ο ΕΛΛΗΝΑΣ  ΔΕΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΘΗΚΕ στον βαθμό που ήθελαν,  διότι απλά κατάλαβε πως  αυτό που παρουσιάζουν  ως «χολέρα»  είναι άλλη μία απλή γρίπη.
          Και αυτό έχει δημιουργήσει πανικό στην Κυβέρνηση.
Διότι το σχέδιο να ΠΤΩΧΕΥΣΟΥΝ  τους Έλληνες  χωρίς να υπάρξει αντίδραση,  επειδή θα είχαν ΤΡΟΚΡΑΤΗΘΕΙ από την απειλή της ..... «χολέρας»,  μπορεί σε όλον τον κόσμο να πέτυχε,
αλλά  ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ δείχνει....  πως  ΑΠΕΤΥΧΕ.

          Αυτό όμως νέκρωσε κατά 95% και τα λίγα έσοδα του κράτους και τα ταμεία τώρα είναι άδεια.  Τα ελάχιστα ποσά που άφηναν οι ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ στα ταμεία του κράτους για να πληρώνονται τα βασικά ώστε να μην κηρύξει πτώχευση, τελείωσαν και αυτά.

           Για να υπάρξουν πληρωμές τον επόμενο μήνα, θα πρέπει να μας δώσει η Ε.Ε.
Και η "Σύνοδος κορυφής" που έγινε γι’ αυτό τον λόγο,  κατέληξε στο μηδέν.
        Η Μέρκελ του «σκληρού Γερμανικού πυρήνα» τους είπε: «θέλετε λεφτά;  Στον E.S.M.» Δηλαδή,  με μνημόνια και αντιλαϊκά μέτρα. !!!

          ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΜΗΝΑ ΛΟΙΠΟΝ  ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΟΒΑΡΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΠΛΗΡΩΜΕΣ.  Εκτός αν πείσουν τον Στουρνάρα να τους δώσει από τα στρατηγικά αποθέματα της ΤΡΑΠΕΖΑΣ της ΕΛΛΑΔΟΣ που είναι για περίπτωση  πολέμου.  Ο Στουρνάρας όμως είναι υποτακτικός της Μέρκελ και θα κάνει ότι του πει αυτή.

          Γι’ αυτό βρίσκεται σε ΠΑΝΙΚΟ η Κυβέρνηση.  Είναι και με άδεια ταμεία και με έναν ελληνικό λαό απέναντί της,  που είναι σε μεγάλο βαθμό αφυπνισμένος και όσο περνάει ο καιρός, τόσο περισσότερο θα αντιλαμβάνεται την  ΑΠΑΤΗ που του έστησαν.

          Ο μόνος τρόπος  για να εξασφαλίσει η Κυβέρνηση την ασφαλή διαφυγή της,  είναι να βγάλει τον Στρατό και τα Τανκς στον δρόμο και αυτό το συζητούν από την προηγούμενη εβδομάδα, αλλά τους εμποδίσαμε και δεν αμαύρωσαν την 25η Μαρτίου.

          Διότι μπορεί η Κυβέρνηση να ακολουθεί τις διαταγές  της «ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ» και να σκάβει και τον λάκκο των Ελλήνων, όπως έκαναν σε όλο τον κόσμο,  δεν θέλουν όμως με κανένα τρόπο να μείνουν και αυτοί μέσα στον ίδιο λάκκο.
          Οπότε αυτοί θέλουν να ΔΙΑΦΥΓΟΥΝ.
Και τώρα μόνο ο Στρατός και τα Τανκς μπορούν να τους εξασφαλίσουν την ασφαλή διαφυγή τους.  Ή τουλάχιστον ... ΕΤΣΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ....
          Όσο το καθυστερούν ΤΟΣΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ θα γίνονται τα πράγματα γι’ αυτούς, διότι ο χρόνος που περνάει, αποκαλύπτει όλο και περισσότερο ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΤΟΥΣ.

          ΒΛΕΠΕΤΕ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ. «άγει δε προς φως την αλήθεια χρόνος».  (το πέρασμα του χρόνου οδηγεί την αλήθεια προς το φως) . Μένανδρος

          Άντε ΠΡΟΔΟΤΕΣ.  Πόσο θα κρύβετε την ΧΟΥΝΤΑ της ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ  ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ,  με τον μανδύα και το όνομα της ... «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ»...;;;;;
          Πάρτε τον ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ από τον ΕΒΡΟ και βάλτε τον στο ΣΥΝΤΑΓΜΑ να σας φυλάει.
Μην κρύβεστε άλλο.  Καταπατήστε το ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ
και  ΦΑΝΕΡΩΣΤΕ ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ του αντίχριστου.
Σε όλο τον κόσμο το ίδιο γίνεται.
Είναι διαταγή της  ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ  ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ....!!!

Ιωάννης Λαμπρόπουλος
Συγγραφέας-ερευνητής-αρθρογράφος
Giannis_lampropoulos@yahoo.com


https://armagedon2020.blogspot.com