Δευτέρα, Μαρτίου 2

ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ ΠΕΘΑΝΕ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΛΑΘΡΑΙΩΝ ΣΤΗ ΣΠΑΡΤΗ. ΑΝΕΠΙΤΡΕΠΤΗ ΣΙΓΗ ΙΧΘΥΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΣOΚΟΜΕΙΟ. ΚΡΥΒΟΥΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ Ή ΟΜΑΔΙΚΗ ΦΥΜΑΤΙΩΣΗ;


Ένα σοβαρό περιστατικό έχει αναστατώσει την τοπική κοινωνία της Λακωνίας. Πακιστανός για τον οποίο δεν δίνονται σαφή στοιχεία, μεταφέρθηκε κατά πληροφορίες την Τετάρτη το βράδυ στο Γενικό Νοσοκομείο Σπάρτης, όπου λίγο αργότερα, πέθανε υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες και χωρίς να είναι γνωστό ακόμα από ποιο ακριβή λόγο.

Ο λαθρομετανάστης, ήταν από αυτούς που είχαν μεταφερθεί από τα νησιά πρόσφατα, στο απαράδεκτης κυβερνητικής έμπνευσης πρόγραμμα μετεγκατάστασης λαθραίων στην ηπειρωτική Ελλάδα. Οι λάθρο παρέμεναν στο χρεωκοπημένο ξενοδοχείο Sparta Inn που πήρε οικονομική ανάσα από την έκτατη οικονομική ενίσχυση από το κράτος, διαφορετικά θα έκλεινε.
Ο Πακιστανός κατά τις ίδιες πληροφορίες διακομίσθηκε- άγνωστο πάλι για ποιο λόγο- από ιδιοκτήτη ταξί και όχι από το ΕΚΑΒ από το νοσοκομείο. Για την περίεργη υπόθεση είναι ενήμερη και η Δημοτική αρχή Π.Δούκα, χωρίς να έχει προβεί κι αυτή σε οποιαδήποτε ανακοίνωση.
Κάποιοι στην περιοχή λειτουργούν ως ντόπιοι τσιφλικάδες χειραγώγησης της κοινής γνώμης, χωρίς να δίνουν καμία ενημέρωση στα τοπικά ΜΜΕ και δεν θα τους βγει σε καλό.
Το ρεπορτάζ συνεχίζεται…







makeleio.gr