Τρίτη, Απριλίου 21

ΚΟΛΑΣΗ ΤΩΡΑ! 150 ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ ΣΤΗ ΔΟΜΗ Λ@ΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΟ ΚΡΑΝΙΔΙ

Αυτοί δεν παθαίνουν τίποτα, μέσα σε βρωμιές ήταν στις χώρες τους κι μ' ένα σωρό αρρώστιες κουβαλούν μαζί τους, έχουν μπολιαστεί με όλα τα μικρόβια τι να τους κάνει ένας κορωνοιός;; Υγειονομικές βόμβες για τον λαό είναι !
  Θετικά στον κορωνοϊό βρέθηκαν 150 άτομα στη δομή μεταναστών στο Κρανίδι, σύμφωνα με τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας Nίκο Χαρδαλιά.
  Αυτοί δεν παθαίνουν τίποτα μέσα σε βρωμιές ήταν στις χώρες τους με ένα σωρό αρρώστιες που κουβαλούν μαζί τους, έχουν μπολιαστεί με μικρόβια τι να τους κάνει ένας κορωνοιός , υγειονομικές βόμβες για τον λαό είναι



 Αυτοί δεν παθαίνουν τίποτα μέσα σε βρωμιές ήταν στις χώρες τους με ένα σωρό αρρώστιες που κουβαλούν μαζί τους, έχουν μπολιαστεί με μικρόβια τι να τους κάνει ένας κορωνοιός , υγειονομικές βόμβες για τον λαό είναι «υγειονομικές βόμβες» 

Ο κ. Χαρδαλιάς εξερχόμενος πριν από λίγο από το υπουργείο Πολιτικής Προστασίας, όπου ήταν σε σύσκεψη με συνεργάτες του και τον καθηγητή λοιμωξιολόγο Σωυτήρη Τσιόδρα, είχε συνομιλία με καταστηματάρχες στην συμβολή των οδών Μητροπόλεως και Ευαγγελιστρίας στο κέντρο της Αθήνας. Σε ερώτηση του προέδρου των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος κύριο Ανδρέα Μαρτζάκλη πότε θα ανοίξει τα μαγαζιά γιατί ο κλάδος υποφέρει, ο Νίκος Χαρδαλιάς απάντησε σε υψηλό τόνο: «Εχουμε 150 κρούσματα στο Κρανίδι, φεύγω, πηγαίνω εκεί τώρα. Ολα θα ανοίξουν στην ώρα τους».
Σημειώνεται ότι χθες εντοπίστηκε 28χρονη έγκυος, διαμένουσα στη δομή μεταναστών στο Κρανίδι, θετική στον κορωνοϊό και αμέσως έσπευσαν στην περιοχή ο Νίκος Χαρδαλιάς, ο καθηγητής Σωτήρης Τσιόδρας και ο υπουργός Μετανάστευσης Νότης Μηταράκης.
Οπως ενημέρωσε χθες το απόγευμα ο Σωτήρης Τσιόδρας σε τεστ για κορωνοϊό υπεβλήθησαν και οι 475 διαμένοντας στη δομή μεταναστών, όλοι οι εργαζόμενοι εκεί αλλά και οι εργαζόμενοι στο Κέντρο Υγείας Κρανιδίου όπου είχε μεταβεί η 28χρονη εγκυμονούσα.
Σε εξέλιξη είναι αυτή την ώρα η ενημέρωση των πολιτικών συντακτών από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Στέλιο Πέτσα.
Η ενημέρωση εξακολουθεί να γίνεται εξ αποστάσεως στο πλαίσιο των μέτρων για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορονοϊού.
Δείτε ζωντανά τις δηλώσεις του κ. Πέτσα.
makeleio.gr/ε