Πέμπτη, Απριλίου 23

Αντικατάσταση πληθυσμού, από τριτοκοσμικούς ΓΚΑ-ΓΚΑ ! Έκθεση του ΟΗΕ από το 2000

ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΕΘΝΗ ΜΟΝΟ ΚΟΠΑΔΙΑ !

Αντικατάσταση Πληθυσμού Μέσω Μεταναστεύσεως: Είναι μια Λύση για την Μείωση και την Γήρανση του Πληθυσμού; Όχι βέβαια, είναι η Παγκοσμιοποίηση

Προβλέψεις του ΟΗΕ επισημαίνουν ότι μετά από 50 χρόνια, οι πληθυσμοί όλων σχεδόν των χωρών της Ευρώπης, όπως και η Ιαπωνία, θα αντιμετωπίσουν σημαντική μείωση και γήρανση. Οι νέες προκλήσεις μείωσης και γήρανσης πληθυσμού θα απαιτήσουν γενική επανεκτίμηση πολλών
υφισταμένων πολιτικών γραμμών και προγραμμάτων, συμπεριλαμβανομένων και εκείνων που σχετίζονται με την μετανάστευση διεθνώς.
Εστιάζοντας σε αυτές τις χτυπητές και κρίσιμες πληθυσμιακές τάσεις, η αναφορά μελετά αντικατάσταση πληθυσμού μέσω της μετανάστευσης, για οκτώ χαμηλής γεννητικότητας χώρες (Γαλλία, Γερμανία, Ιταλία, Ιαπωνία, Νότιο Κορέα, Ρωσία, Ηνωμένο Βασίλειο και Ηνωμένες Πολιτείες) και δύο περιοχές (Ευρώπη και Ευρωπαϊκή Ένωση). Η αντικατάσταση πληθυσμού μέσω της μετανάστευσης αφορά το διεθνές μεταναστευτικό ρεύμα, το οποίο μια χώρα έχει ανάγκη για να αντισταθμίσει τη  μείωση και γήρανση του πληθυσμού της ως επακόλουθο της υπογεννητικότητας και των δεικτών θνησιμότητας. 
Σχόλιο Διόδοτου: Εμείς τα λέμε συνέχεια. Φάτε το τώρα χύμα δια Εκθέσεως του ΟΗΕ. Διαβάστε επίσης εδώ . Προβήκαμε σε μετάφραση του προλόγου, για να μπείτε στο νόημα. Μελετήστε τα υπόλοιπα από την σχετική σελίδα του ΟΗΕ, εδώ. Ζητούμε συγνώμη αν μας βρίσκετε λίγο «απότομους» στο παρόν σχόλιο, αλλά βρέθηκαν αρκετοί να μάς κατηγορήσουν ότι ο όρος «αντικατάσταση πληθυσμού», που χρησιμοποιούσαμε, ήταν υπερβολικός. Σάς πληροφορούμε ότι ο ΟΗΕ τον έχει εμφανίσει στους σχεδιασμούς του ήδη από το 2000. Ο ακριβής όρος είναι «Replacement Migration»!