Τρίτη, Απριλίου 21

Έκτακτο: 35χρονος το νεότερο θύμα του κορονοϊού στην Ελλάδα - Δεν είχε προβλήματα υγείας

Στους 119 ανέρχονται οι νεκροί από κορωνοϊό στη χώρα, καθώς, πέρα από τον 75χρονο, κατέληξε και 35χρονος στο Αγ. Δημήτριος στη Θεσσαλονίκη, χωρίς προβλήματα υγείας. Πρόκειται για το νεότερο θύμα του κορονοϊού στη χώρα μας. Λίγο νωρίτερα έχασε τη μάχη άνδρας 75 ετών στον Ευαγγελισμό.

Ο αριθμός των νεκρών στην Ελλάδα είναι πλέον 119. Σύμφωνα με πληροφορίες, ανέβασε πολύ υψηλό πυρετο και διασωληνώθηκε μετα απο 2 μέρες, ενώ δεν είχε υποκείμενο νόσημα.

Η τελευταία ενημέρωση στις 20 Απριλίου

Χθες ο αριθμός των νεκρών ήταν 117 με τελευταίο θύμα του κορονοϊού στη χώρα μας να είναι ένας 86χρονος άνδρας στην ΜΕΘ του ΑΧΕΠΑ, έχοντας καρδιολογικά προβλήματα.
Ο Σωτήρης Τσιόδρας ανακοίνωσε 10 νέα κρούσματα κορωνοϊού, με τον συνολικό αριθμό στην Ελλάδα να ανέρχεται σε 2.245. Από τα κρούσματα αυτά το 56% αφορά άνδρες, ενώ 550 σχετίζονται με κάποιο ταξίδι από το εξωτερικό και 950 με ήδη επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωνοϊού.
Ο Σωτήρης Τσιόδρας ανακοίνωσε πως 61 ασθενείς με κορωνοϊό παραμένουν διασωληνωμένοι, εκ των οποίων 14 είναι γυναίκες. 44 πολίτες έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ.
dikaiologitika.gr/