Κυριακή, Απριλίου 5

Δε φτάνει που τους ταΐζουμε, τους δίνουμε στέγη, και 500 ευρω κάθε μήνα κλέβουν και από πάνω οι βρωμιάρηδες λαθρομετανάστες 

Τσάκωσαν αλλοδαπό δράστη πέντε διαρρήξεων στην Καλαμάτα
peripoliko_

Δεν πρόλαβε να εισβάλει στο σπίτι που αποπειράθηκε να διαρρήξει στην Καλαμάτα ένας 37χρονος αλλοδαπός, γιατί έγινε αντιληπτός από τους ενοίκους που βρίσκονταν μέσα και το έβαλε στα πόδια. Όμως, συνελήφθη λίγες ώρες αργότερα και αποκαλύφθηκε ότι δεν ήταν η πρώτη του «δουλειά».


Όπως προέκυψε από την προανάκριση που διενεργεί η Ασφάλεια, στο διάστημα από το περασμένο Σάββατο ως την Τρίτη, ο 37χρονος είχε διαρρήξει άλλο ένα σπίτι και είχε διαπράξει ακόμη τρεις απόπειρες κλοπής από κατοικίες. Μάλιστα, στην κατοχή του βρέθηκαν τα διαρρηκτικά εργαλεία που χρησιμοποίησε. Ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας, ενώ η προανάκριση συνεχίζεται από τους αστυνομικούς για να διαπιστωθεί αν έχει «χτυπήσει» και άλλα σπίτια στην ευρύτερη περιοχή.

Συλλήψεις και σε Άργος, Καλαμάτα και Ανδραβίδα

Ένα σπίτι στο Άργος αποπειράθηκε να διαρρήξει ένας 31χρονος αλλοδαπός, αλλά τον πήραν είδηση οι ιδιοκτήτες και τράπηκε σε φυγή για να συλληφθεί λίγο αργότερα από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., που βρήκαν στην κατοχή του ένα διαρρηκτικό εργαλείο. Ο αλλοδαπός προσήχθη στην Ασφάλεια Άργους- Μυκηνών που διενεργεί προανάκριση.

Από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών συνελήφθη στην Καλαμάτα 36χρονος Έλληνας τσαντάκιας που, λίγο νωρίτερα, είχε αρπάξει μαζί με έναν 43χρονο που αναζητείται την τσάντα μια αλλοδαπής η οποία είχε μέσα χρήματα, τραπεζικές κάρτες και προσωπικά έγγραφα. Η τσάντα βρέθηκε και αποδόθηκε στην γυναίκα και ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας.

Μπήκε για να ψωνίσει σε έναν φούρνο στην Ανδραβίδα, αλλά βρήκε απασχολημένο τον ιδιοκτήτη και «βούτηξε» 30 ευρώ από το ταμείο ένας 24χρονος Έλληνας, τα ξημερώματα της περασμένης Τετάρτης. Όμως, η κλοπή εξιχνιάστηκε μετά από έρευνα των αστυνομικών του τμήματος Ανδραβίδας– Κυλλήνης και σε βάρος του δράστη σχηματίστηκε δικογραφία που διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αμαλιάδας.

Ειδήσεις σήμερα:

Ηράκλειο: Γιόρταζαν με μπαλωθιές εν μέσω πανδημίας