Τρίτη, Απριλίου 14

Κώστας Μυλωνάς για ζευγάρια εν μέσω κορονοϊού: Έπεσαν οι μάσκες

Κώστας Μυλωνάς για ζευγάρια εν μέσω κορονοϊού: Έπεσαν οι μάσκες
newsbeast.gr
Ο Κώστας Μυλωνάς, το βράδυ της Τετάρτης, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου «Live Tonight» και πριν συνομιλήσει με τους τηλεθεατές αναφέρθηκε στα ζευγάρια και πώς η καραντίνα τα έχει επηρεάσει.

Ο γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός και παρουσιαστής της εκπομπής που σάρωνε στις τηλεθεάσεις τη δεκαετία του ‘90, «Τα Παιδιά της Νύχτας» τόνισε μεταξύ άλλων πως: «Έπεσαν οι μάσκες».
«Έπεσαν οι μάσκες. Γιατί υποχρεώθηκαν κάποιοι που ενδεχομένως δεν τα πήγαιναν καλά να μείνουν 24 ώρες μαζί. Ή ή θα τα βρουν ή θα φαγωθούν, το πιθανότερο είναι το δεύτερο. Θα υπάρξουν πολλά διαζύγια, θα βγουν όλα στη φόρα. Αυτοί που απατούσαν τις γυναίκες τους και οι γυναίκες απατούσαν τους άνδρες τους, είναι μακριά από τους γκόμενους, δεν μπορούν να πάρουν ένα τηλέφωνο... Πού να πάνε;
Εγώ έχω έναν γείτονα που βγαίνει στο μπαλκόνι και τον ακούω να λέει στο τηλέφωνο: “έλα, είπα ότι βγαίνω να καπνίσω. Τι κάνεις αγάπη μου; Μου έλειψες απόψε”» ανέφερε ο Κώστας Μυλωνάς στον Γρηγόρη Αρναούτογλου σχετικά με την καραντίνα που έχει επιβληθεί λόγω του κορονοϊού.
Στη συνέχεια η εκπομπή άλλαξε ύφος και θύμισε κάτι από τα «Παιδιά της Νύχτας» καθώς ο Κώστας Μυλωνάς ανέλαβε τα ηνία της εκπομπής και συνομίλησε με τους τηλεθεατές απαντώντας σε τηλεφωνικές γραμμές.