Παρασκευή, Απριλίου 3

Ο κορωνοϊός είναι ένα πραγματικό γεγονός.


ΦΟΛΑ ΣΤΟΥΣ ΠΕΤΣΕΣ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ
Ο κορωνοϊός είναι ένα πραγματικό γεγονός.
Οι θάνατοι από κορωναϊό, είναι επίσης ένα πραγματικό γεγονός.
Το πως δημιουργήθηκε ο κορωναϊός, παίζει ακόμα σε σενάρια.
Ένα σενάριο που έπαιξε και παίζει έντονα, είναι ότι θάνατοι από κορωναϊό, φορτώνονται σε άλλες αιτίες για να μειωθούν οι αριθμοί του κορωναϊού στη χώρα μας και να έχει ο γιος του βρυκόλακα να λέει, ότι κατάφερε να αποκρούσει τον κορωναϊό.

ΕΠΕΙΔΗ ο Απρίλιος είναι κρίσιμος μήνας και αναμένονται περισσότεροι θάνατοι από κορωναϊό στη χώρα μας, κάπου το Μητσοτακικό σενάριο χαλάει και χρειαζόταν σενάρια στήριξης πέρα από τον στραπατσαρισμένο Τσιόρδα.
Έτσι, έβγαλαν παράλληλα τον Κων/νο Γουργουλιάνη να πει μια αντίθετη παπαριά, πως τάχα, οι θάνατοι κορωναϊού (53 όλοι κι όλοι σήμερα) δεν ήσαν κορωναϊοί, αλλά από άλλες παθήσεις, το ΟΠΟΙΟΝ μεθερμηνευόμενο σημαίνει ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΗ Η ΠΙΝΟΚΙΑ ΜΥΤΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ!!!...
Τη μπαρούφα του Γουργουλιάνη την πήραν παρακατιανοί κολαούζοι και πλασάρουν στο διαδίκτυο σε ΕΙΚΟΝΑ χωρίς αρχική πραγματική πηγή, 3-4 αφηγήματα-μπούρδες, για να κάνουν παρέα στη ΧΟΝΤΡΟΜΑΛΑΚΙΑ του Γουργουλιανη!!!!!
ΑΚΟΥΣ ΕΚΕΙ, 53 ΌΛΟΙ ΚΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝΤΕΣ ΘΑΝΑΤΟΙ ΑΠΟ ΚΟΡΩΝΑΪΟ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΡΕΩΣΟΥΝ ΑΛΛΟΥ - ΕΝΩ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΚΙ ΕΝΩ ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ ΔΙΠΛΑΣΙΟΙ ΚΟΡΩΝΕΪΚΟΙ ΘΑΝΑΤΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!!!!!
Οι απόψεις του Παππού Νικόλα Αρβανίτη, είναι πολύ κοντά στις απόψεις του αμερικάνικου Ron Paul Institute. ΔΕΝ αμφισβητώ την ύπαρξη του κορωναϊού, ούτε το ότι προκαλεί θανάτους, Αμφισβητώ τη σοβαρότητα των καραγκιόζηδων τρομοκρατών που διαχειρίζονται το θέμα του, αμφισβητώ την "πανδημία", ενώ όλοι κάνουν τουμπεκί ψιλοκομμένο, τους σημαντικά περισσότερους θανάτους από άλλες ασθένειες και κυρίως από.... γρίπη!!!!!