Δευτέρα, Απριλίου 27

Φ. Κρανιδιώτης: Η ανοησία της “πολιτικής ορθότητας”


Γράφει ο Φαήλος Κρανιδιώτης
Πηγή: newsbreak.gr

Σομαλοί και Κονγκολέζοι στο Κρανίδι. Φυσιολογικά πράγματα. Μερικαί πληροφορίαι λέγουσι πως γινόταν, κυριολεκτικώς, και της εκδιδομένης το σιδηρούν κιγκλίδωμα, αλλά δεν ήμουν εκεί να ξέρω.

Φίλε Νότη, να έρθει κι ο Ταρζάν να εγκατασταθεί στο Αρκουδόρεμα στην Αρκαδία, που είναι λόγκος βαθύς με αγρίμια, αλλά να του πουν στην καταγραφή, μόλις σκάσει σε καμιά παραλία του Αιγαίου με τη βάρκα, να μην έρθει με εκείνο το λεοπάρ βρακί, διότι τον βλέπω να πάει αδιάβαστος από πλευρίτη και θα μείνει η Τσίτα ορφανή. Στα σοβαρά τώρα, τέτοιες ειδήσεις;
Τι άλλο περιμένουμε να δούμε; Παπούα στο Ζαγόρι, Πυγμαίους στην Τριταία Φωκίδος, τη θρυλική πρώην Κωλοπετεινίτσα, και Τουαρέγκ στα Φαρακλάτα Κεφαλληνίας; Αυτοί πάντως οι Κονγκολέζοι πρέπει να ήταν σώγαμπροι στη Συρία και οι Σομαλοί με Erasmus στο Ιράκ, διότι αλλιώς περιπλέκεται το ζήτημα του τι και πώς όλες οι φυλές του Ισραήλ φτάνουν ως εδώ και θεωρείται αυτονόητο να περιθάλπουμε μερικά από τα καλύτερα χαντζάρια και στιλέτα του ντουνιά.
Επειδή η επανάληψη είναι η αρχή της μαθήσεως, θα το ξαναπούμε να το διαβάσουν στο Μαξίμου και να το εμπεδώσει κι ο Νότης: οι κοινωνικές παροχές, το τζάμπα φαγητό, τα επιδόματα, το πρόγραμμα «ESTIA II», ίδιο χαΐρι με το «ESTIA I», τραβάνε όλους αυτούς τους απίθανους και ποικιλόχρωμους μουσαφιραίους σαν μαγνήτης. Οι άνδρες δε, που αποτελούν τη συντριπτική πλειονότητα, προερχόμενοι από μέρη που μετά την ήβη των κοριτσιών δεν βλέπουν όχι αστράγαλο, ούτε μάγουλο ή μπράτσο θηλυκό, έχουν και μια φαντασιακή εικόνα πως στη διεφθαρμένη και αμαρτωλή Δύση οι «άπιστες» γυναίκες είναι εν γένει ελευθερίων ηθών και πως είναι δικαίωμά τους να τις κάνουν ό,τι θέλουν.
Γι’ αυτό, όταν γίνονται εγκλήματα, βλέπετε τέτοιο μίσος στην αντίσταση του θύματος. Εάν συνειδητοποιήσουμε πώς πολλοί εκ των μουσαφιραίων βλέπουν τις κόρες, τις γυναίκες, τις αδερφές και τις μανάδες μας, γιατί έχουν ακάλυπτο πρόσωπο και μαλλιά, φορούν μαγιό, παντελόνια, κοντά ρούχα, συνάπτουν ελεύθερες σχέσεις, δεν θα χρειαζόταν κανένα άλλο επιχείρημα υπέρ των κλειστών συνόρων, της αυστηρής αντιλαθρομεταναστευτικής πολιτικής.
Η «πολιτική ορθότητα», ψευδόμενη ασυστόλως, ανιστόρητα και αυτοκτονικά ανοήτως, λέει πως είμαστε όλοι το ίδιο, οι θρησκείες είναι όλες το ίδιο, πως διδάσκουν την αγάπη. Έπειτα από τόσα κομμένα κεφάλια και τόσο αίμα, αν δεν πάσχεις από άνοια ή δεν είσαι πληρωμένο τομάρι των δουλεμπορικών ΜΚΟ, αυτό το ισοπεδωτικό ψεύδος είναι όχι μόνο για τα πανηγύρια αλλά και προπαγάνδα υπέρ τρομοκρατικών οργανώσεων και ενός εν εξελίξει επιδοτούμενου και καταστροφικού εποικισμού της Ευρώπης.
Στον δε χώρο της Αριστεράς και των ομοφρόνων και δουλοφρόνων νεοφιλελέδων, οι ύβρεις και οι συκοφαντίες κατά του Χριστιανισμού και των πιστών του είναι προοδευτικά διαπιστευτήρια, οποιαδήποτε όμως κριτική στο Ισλάμ είναι «ρατσισμός», «ακροδεξιά ρητορική» και, το ωραιότερο, «ισλαμοφοβία». Έτσι θέλουν να τελειώνουν κάθε συζήτηση, αμφισβήτηση και αντίδραση, ώστε να περνάμε ντούκου, να κάνουμε πως κοιμόμαστε, όπως έλεγε κάποιος. Είναι απολύτως φυσιολογικό ο μέσος πολίτης να φοβάται κηρύγματα που καλούν σε θάνατο των «απίστων» και να ζητούν νόμιμη προστασία από τα όργανα της Πολιτείας. Είναι λογικό και αναγκαίο να μην παρέχουμε άσυλο σε ανθρώπους που δεν θα αφομοιωθούν ποτέ, δεν ενστερνίζονται το αξιακό μας πλαίσιο και θεωρούν τον «νόμο του Προφήτη» ανώτερο από τους νόμους της Ελληνικής Δημοκρατίας.
Τι ζητούν όλοι αυτοί εδώ, που τους μάζεψε ο Ερντογάν χωρίς βίζα, με πάμφθηνα εισιτήρια άνευ επιστροφής και τους φόρτωσε σε βάρκες, αφού η μαφία του τους «άρμεξε» και τους έσπρωξε σε εμάς; Πού λέει το Διεθνές Δίκαιο πως οφείλουμε να αυτοκτονήσουμε, να περιθάλψουμε τους πάντες, να δεχτούμε και ανθρώπους που είναι τόσο πρόσφυγες όσο εγώ τροτσκιστής; Σομαλοί και Κονγκολέζοι στο Κρανίδι; Σοβαρά; Να είναι καλά οι άνθρωποι, να ανθίσουν σαν τις πασχαλιές, αλλά στις πατρίδες τους. Πίσω. Όλοι. Μαζί με αυτούς που καίνε hot spots, που παραβιάζουν την καραντίνα, που κουβαλάνε στελιάρια, χαντζάρια. Να εφαρμόσουν τη σαρία, να κάνουν ό,τι γουστάρουν κι από 12 παιδιά οι μεγάλες και 24 οι μικρές. Να βάλουν φωτιά και στις καλύβες τους και να χοροπηδούν φωνάζοντας Αλλάχ Ακμπαρ. Γούστα είναι αυτά και πάω πάσο και ζήτω τους και να τους κράταγα και το ίσο με το τουμπελέκι, αλλά δεν το κατέχω το άθλημα. Όχι όμως εδώ.
Σύλληψη, κράτηση, απέλαση όποιων δεν δικαιούνται άσυλο ή τους απορρίφθηκε και να μην μπουν άλλοι, ρε Νότη. Ούτε ο Ταρζάν. Aντε, μόνο η Τζέιν…
*Δικηγόρος – πρόεδρος της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ, www.neadexia.gr