Από την Πλάκα στους… «ταπεινούς» Αμπελόκηπους – Η μετακόμιση του Βαρουφάκη


Η άφιξη Βαρουφάκη στους Αμπελόκηπους ξάφνιασε τους νέους γείτονες αλλά και τους πρώην ενοίκους του διαμερίσματος, που τώρα μένει ο υπουργός.Νοικιάστηκε μέσω μεσιτικού γραφείου έναντι 800 ευρώ το μήνα και σημαντικό ρόλο στην επιλογή του διαμερίσματος είναι το γεγονός ότι στο ισόγειο του λειτουργεί ανεξάρτητο ιδιωτικό πάρκινγκ.

Το νέο διαμέρισμα του ζεύγους Βαρουφάκη βρίσκεται στον 4ο όροφο μιας πολυκατοικίας σε κομβικό σημείο των Αμπελοκήπων καθώς συνορεύει με το Ελεγκτικό Συνέδριο, την Ευρωκλινική, το μαιευτήριο Έλενα, το υπουργείο Τουρισμού ενώ λίγο πιο κάτω είναι και το κτίριο της Αμερικάνικης Πρεσβείας.
Πρόκειται για δυο ενωμένα διαμερίσματα, συνολικού εμβαδού 180 τ.μ και μεγάλη ενιαία βεράντα.Σύμφωνα με πληροφορίες νοικιάστηκε μέσω μεσιτικού γραφείου έναντι 800 ευρώ το μήνα και σημαντικό ρόλο στην επιλογή του διαμερίσματος είναι το γεγονός ότι στο ισόγειο του λειτουργεί ανεξάρτητο ιδιωτικό πάρκινγκ.
Μια σή λεπτομέρεια για το ζεύγος Βαρουφάκη καθότι από δω και στο εξής οι δυο μοτοσικλέτες τους όπως και το Ι.Χ της κυρίας Στράτου δεν θα σταθμεύονται εκτεθειμένα στο δρόμο όπως συνέβαινε στη προηγούμενη γειτονιά τους όπου η εύρεση θέσης στάθμευσης ισοδυναμεί με τους έξι τυχερούς αριθμούς του Τζόκερ. Η άφιξη Βαρουφάκη στους Αμπελόκηπους ξάφνιασε τους νέους γείτονες αλλά και τους πρώην ενοίκους του διαμερίσματος που τώρα μένει ο υπουργός
Η ηθοποιός Αιμιλία Υψηλάντη, πρώην ένοικος του διαμερίσματος διερωτάται πως είναι δυνατό το ζευγάρι να αφήσει το νεοκλασικό με τη θέα στην Ακρόπολη για ένα διαμέρισμα σε πολυκατοικία.  Το πρωινό της περασμένης Τετάρτης διαπιστώσαμε ότι ο Γιάνης Βαρουφάκης είναι η νέα ατραξιόν σε αυτή την γειτονιά των Αμπελοκήπων. Κατά την έξοδο του από την είσοδο της πολυκατοικίας με προορισμό το Ελευθέριος Βενιζέλος και από κει στη Ρίγα της Λετονίας για το Eurogroup οι γείτονες του υπουργού κρέμονταν από τα μπαλκόνια για να τον ξεπροβοδίσουν.

  usay.gr