Τετάρτη, Απριλίου 15

Ο ΚΟΥΛΗΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ...---Με τουρκικούς οικίσκους εξοπλίζεται το υπό κατασκευή νέο κέντρο για τους λαθρομετανάστες στη Σάμο!


Κανονικά συνεχίζονται οι εργασίες για την κατασκευή του νέου Κέντρου Υποδοχής και Ταυτοποίησης Προσφύγων και Μεταναστών στην περιοχή Ζερβού και από αυτά που έρχονται στο φως της δημοσιότητας μάλλον εμείς τους πληρώνουμε τα καύσιμα για να πετάνε πάνω από τα νησιά μας και τον Έβρο.



Γιατί οι οικίσκοι που τοποθετήθηκαν είναι της... τουρκικής εταιρίας ALTAN που αγοράστηκαν και εγκαθίστανται στην Σάμο, ένα από τα νησιά που δέχονται πίεση και από το μεταναστευτικό και από τις τουρκικές υπερπτήσεις.

Δηλαδή με χρήματα δικά μας οι Τούρκοι εισπράτουν φόρους και το τουρκικό κράτος πληρώνει τα καύσιμα στα F-16 όταν κάνουν υπερπτήσεις στο Αιγαίο και τον Έβρο;

Οι περισσότεροι οικίσκοι έχουν τοποθετηθεί εντός της νέας δομής, ενώ υπάρχουν και αρκετοί, που βρίσκονται εκτός του χώρου του ΚΥΤ.

Η αποκάλυψη έρχεται από το blog aegaio.blogspot.com το οποίο δημοσιεύει φωτογραφίες από τους οικίσκους που αγοράστηκαν από την Τουρκία για να χρησιμοποιηθούν στη νέα δομή μεταναστών που ανοίγει στο νησί.

Η δομή θα μεγαλύτερη των 1.200 μεταναστών και μικρότερη των 5.000 όπως έχει δηλώσει ο Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου κ. Μηταράκης .