Δευτέρα, Απριλίου 20

Έξαλλη η Μιμή Ντενίση με τα δημοσιεύματα για τον κορωνοϊό και την αντιμετώπιση της Ελλάδας

Έξαλλη η Μιμή Ντενίση με τα δημοσιεύματα για τον κορωνοϊό και την αντιμετώπιση της Ελλάδας

Η Μιμή Ντενίση έγινε έξαλλη με κάποια δημοσιεύματα που σχολιάζουν το θέμα γύρω από τον κορωνοϊο και την αντιμετώπισή του από τη χώρα μας.
Εμφανώς ενοχλημένη η ηθοποιός τόνισε πως δεν μπορεί να δεχτεί την υπεροπτική στάση που κρατούν άλλες ευρωπαϊκές χώρες, μπροστά στην άμεση ανταπόκριση και τα μέτρα της Ελλάδας απέναντι στην πανδημία.

Συγκεκριμένα, έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook:
«Πολλές ξένες εφημερίδες γράφουν για την επιτυχία της Ελλάδας στην εφιαλτική αυτή μάχη με τον ιό. Μερικές με θαυμασμό, άλλες με κατάπληξη και άλλες με υπεροψία  τύπου…κοίτα να δεις οι Έλληνες!!! Με πιάνουν τα νεύρα μου όταν τα διαβάζω αυτά. Γιατί ακόμα και για τις επιτυχίες μας υπάρχει μια κρυφή υποτίμηση. Όπως και σπεύδουν να προβλέψουν τις ζοφερές μέρες για την Ελλάδα μετά. Από την εποχή της οικονομικής κρίσης μας έχουν πει τεμπέληδες, άχρηστους απείθαρχους κλπ. Και επιβιώσαμε με χίλιες δυσκολίες… Έτσι θα γίνει και τώρα αρκεί να είμαστε ενωμένοι. Την μέρα που μια κυβέρνηση θα κάνει κάτι καλό και η αντιπολίτευση θα την συγχαίρει θα έχουμε φτάσει στο επιθυμητό. Τώρα που έχουμε όλοι καιρό ξαναδιαβάστε λίγο ιστορία. Είναι πανομοιότυπες οι καταστάσεις και οι συμπεριφορές Ελλήνων Τούρκων και Ευρωπαίων και τώρα κ το 1800 κ το 1821 κ το 1922 και πάντα. Θα βγάλετε πολλά χρήσιμα συμπεράσματα για το μέλλον».

govastileto.gr