Τετάρτη, Απριλίου 22

Κρατική Διαφήμιση: Να παρέμβει ο Εισαγγελέας για τα ΤΡΩΚΤΙΚΑ του ΣΥΡΙΖΑ

Μόνον οργή προκαλεί το θράσος κάποιων ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ (ή κρυφο - ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ) ιδιοκτητών Μέσων Ενημέρωσης, που έχουν βγει «στα κεραμίδια», γιατί, λέει, κάποια… αόρατη «παράγκα» τους «έκοψε» σήμερα την κρατική διαφήμιση.
Κοίτα τώρα ποιος μιλάει: Αυτοί που για τεσσεράμισι χρόνια «στράγγιξαν» και λεηλάτησαν κυριολεκτικά ό,τι κρατικό διαφημιστικό κονδύλιο κυκλοφορούσε.

Που άρπαξαν δεκάδες εκατομμύρια ευρώ από τα κρατικά ταμεία, με «διαβατήριο» τις στενές σχέσεις με γνωστούς και μη εξαιρετέους αλητάμπουρες του Μαξίμου, επί της παντοδυναμίας του Τσίπρα και του Καμμένου.
Έχουν το θράσος να κουνάνε το δάχτυλο, κάποιοι τυχάρπαστοι περιθωριακοί τύποι, που δεν είχαν καμιά σχέση με την ενημέρωση και με μοναδικό «διαβατήριο» τις στενές σχέσεις με τους νταραβεριτζήδες του Τσίπρα «σήκωσαν», ως κανονικά κλεφτρόνια του κοινού ποινικού κώδικα, ό,τι ζεστό χρήμα υπήρχε σε ΔΕΚΟ και Δημόσιους Οργανισμούς.
Όλα αυτά τα θρασίμια λοιπόν, αφού έφαγαν το… καταπέτασμα επί ΣΥΡΙΖΑ, σήμερα διαμαρτύρονται, γιατί, λέει, αποκλείονται από την κρατική διαφήμιση.
Επειδή λοιπόν όλη αυτή η ΣΥΜΜΟΡΙΑ, η οποία με μεθόδους ΚΑΜΟΡΑ - εκτός από την αρπαγή της κρατικής διαφήμισης - ΕΚΒΙΑΖΕ παράλληλα και «ανοιχτούς» με τις δημόσιες αρχές επιχειρηματίες δεν θα πρέπει να μείνει ατιμώρητη, το Κράτος οφείλει να κινηθεί με αποφασιστικότητα.
Για αυτό και θα συμβουλεύαμε δημόσια την Κυβέρνηση και τον αρμόδιο Υπουργό Τύπου, Στέλιο Πέτσα, να ζητήσει από τις ΔΕΚΟ και τους Δημόσιους Οργανισμούς αναλυτικό «λογαριασμό», για τα χρήματα που διέθεσαν οι διορισμένες από τον ΣΥΡΙΖΑ διοικήσεις τους σε διαφήμιση. Ανά Μέσο Ενημέρωσης αναλυτικά για τα τεσσεράμισι χρόνια της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ..
Εκεί να δείτε… δράκοι και… χωνιά, που έχουν να αποκαλυφθούν.
Και στην συνέχεια, να στείλει όλα αυτά τα στοιχεία στη Δικαιοσύνη, για να κρίνει αυτή ανεπηρέαστα και με τους μηχανισμούς που διαθέτει, εάν το Δημόσιο Χρήμα (μέσω της κρατικής διαφήμισης), που άρπαξαν οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ, δικαιολογείται βάσει της δυναμικής των Μέσων Ενημέρωσης, στα οποία κρατικές εταιρείες επέλεξαν να σπατάλησουν εκατομμύρια ευρώ.

 lykavitos.gr