Τετάρτη, Απριλίου 15

Μία Πρόταση Σωτηρίας των Ελλήνων


Ο Covid-19 χρειάζεται οικουμενική αντιμετώπιση στο μέτωπο, δηλαδή στη κάθε γειτονιά, στο κάθε τετράγωνο
To Koυρδιστό Πορτοκάλι καταθέτει μία πρόταση για να σωθεί η Ελλάδα.
Αφού ευχαριστήσουμε τον πρωθυπουργό για την διασκέδαση που μας προσέφερε με την παιδική χαρά που ηγείται ως τώρα του εγχειρήματος αμυντικής θωράκισης κατά του Covid-19 τον καλούμε να κάνει το εξής.

Να ζητήσει συνάντηση με τους αρχηγούς όλων των κομμάτων εκτός της ΧΑ και να συναποφασίσουν από κοινού να δημιουργηθεί μία Ομάδα Περιφρούρησης στην οποία θα συμμετέχουν 1.000.000 πολίτες από όλα τα κόμματα.
Τα κόμματα θα ζητήσουν από τους ψηφοφόρους και τα μέλη τους ηλεκτρονικά να δηλώσουν εάν ενδιαφέρονται να πάρουν μέρος στις ομάδες προστασίας-περιφρούρησης του τόπου κατοικίας τους.
Οι Ομάδες Προστασίας θα αποτελούνται αποκλειστικά από πολίτες τα στοιχεία των οποίων θα είναι τόσο στη διάθεση των κομμάτων όσο και στη διάθεση των αρχών.
Οι πολίτες αυτοί θα πληρώνονται με 300-400 ευρώ το μήνα.
Σ΄αυτή τη περιφρούρηση μπορεί να πάρει μέρος κυκλικά όλος ο ενεργός πληθυσμός ώστε να του γίνει βίωμα στη πράξη και να μην αισθάνεται ότι κάποιοι εκεί έξω του στερούν την ελευθερία του.
Η ενεργή συμμετοχή ταιριάζει περισσότερο στην ιδιοσυγκρασία του Έλληνα από το να του λες κάτσε σπίτι-πλύνε χεράκια.
Οσοι έχουν υπάρξει πρόσκοποι ή σε ορειβατικές ομάδες, κλπ θα είναι ιδιαίτερα χρήσιμοι.
Η προσπάθεια σωτηρίας απαιτεί την ενεργή συμμετοχή όλων μας και όχι την  απραγία του κάθομαι σπίτι και ακούω τον υπαστυνόμο Nick Hard.
(Hδη ο περιορισμός σπάει και τα αυτοκίνητα στους δρόμους αυξήθηκαν κατά 18% όπως διαπίστωσε ο ομορφάντρας Πατούλης που θέλει μόνο αυτός να κυκλοφορεί και να μοιράζει κάδους και φορτηγά και οι άλλοι να κάθονται σπίτια σαν μαλάκες.)
Εννοείται ότι θα τηρούνται όλα τα μέτρα ασφαλείας για την προστασία όσων συμμετέχουν σ΄αυτή τη προσπάθεια.
Πρέπει πάση θυσία να φυλαχθεί κάθε τετράγωνο, κάθε γειτονιά της χώρας κι αυτό γιατί από καμμία γωνία του πλανήτη έως σήμερα δεν έχουν μία είδηση που να μας επιτρέπει τον εφησυχασμό ή την ελπίδα ότι ο εφιάλτης τελειώνει. Εξαιρούμε την Κίνα η οποία ελέγχεται από τη διεθνή κοινότητα για τους αριθμούς που δίνει προς τα έξω.
Προσοχή: Πρέπει να είναι πολίτες και όχι ο στρατός γιατί ο ρόλος του στρατού είναι η προστασία των συνόρων μας. Ο Ερντογάν βρίσκεται σε δεινή θέση και είναι πιθανόν να προχωρήσει εκ νέου σε προβοκάτσια.
Οι Ομάδες Προστασίας των Πολιτών θα αναλαμβάνουν να ενημερώνουν τις αρχές όταν υπάρχουν φαινόμενα τα οποία θα απειλούν το δίχτυ ασφαλείας των τοπικών κοινωνιών-άρα των Ελλήνων στο σύνολό τους.
Στη προκειμένη περίπτωση το ΚΚΕ επειδή γνωρίζει από περιφρούρηση διαδηλώσεων, συγκεντρώσεων,κλπ, η τεχνογνωσία του θα είναι χρήσιμη.
Για όσους φαντάζουν εξωπραγματικές αυτές οι περιγραφές ας αναρωτηθούν εάν μπορούσαν 1 χρόνο πριν να μαντέψουν αυτό που ζούμε και εάν θα πίστευαν ότι η Αμερική ανοίγει ομαδικούς τάφους για να θάψει τους νεκρούς της.
Ο Covid-19 χρειάζεται οικουμενική αντιμετώπιση στο μέτωπο, δηλαδή στη κάθε γειτονιά, στο κάθε τετράγωνο και όχι Μένω Σπίτι-Πλένω Χεράκια του Σπύρου Παπαδόπουλου και λοιπές τέτοιες πλακίτσες που δεν ταιριάζουν σε καιρό πολέμου…
Κουρδιστό Πορτοκάλι
 https://kourdistoportocali.com/read-this/mia-protasi-sotirias-ton-ellinon