Αδιανόητη ερώτηση Τραμπ για κορωνοϊό: Μήπως μπορούμε να κάνουμε ενέσεις με απολυμαντικά;

Ανάμεσα στις ανορθόδοξες προτάσεις του προέδρου ήταν η χρήση απολυμαντικών σε ασθενείς με σε ενέσιμη μορφή αλλά και «βομβαρδισμό» τους με υπεριώδεις ακτίνες.
Αδιανόητη ερώτηση Τραμπ για κορωνοϊό: Μήπως μπορούμε να κάνουμε ενέσεις με απολυμαντικά;
Αδιανόητη ήταν η ερώτηση του αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ στην καθιερωμένη ενημέρωση των δημοσιογράφων για τον κορωνοϊό.Ανάμεσα στις ανορθόδοξες προτάσεις του προέδρου ήταν η χρήση απολυμαντικών σε ασθενείς με σε ενέσιμη μορφή αλλά και «βομβαρδισμό» τους με υπεριώδεις ακτίνες.

Ο Ντόναλντ Τραμπ συγκεκριμένα αναρωτήθηκε, απευθυνόμενος στον William Bryan, τον προσωρινό υπεύθυνο εσωτερικής ασφάλειας των ΗΠΑ: «Αν «βομβαρδίζαμε» το σώμα με μια τρομακτική ποσότητα υπεριώδους ακτινοβολίας ή ενός δυνατού φωτός;».

Ο συγκεκριμένος αξιωματούχος ενημέρωσε τον Πρόεδρο και στην συνέχεια τους δημοσιογράφους ότι νέα τεστ δείχνουν ότι η αυξημένη ποσότητα ηλιακού φωτός, υπεριωδών ακτινών και υγρασίας αποδυναμώνουν τον κορωνοϊό σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Ο Τραμπ όμως είχε άλλη μια αδιανόητη ιδέα. «Και μετά υπάρχει και το απολυμαντικό. Που τον σκοτώνει σε ένα λεπτό (τον κορωνοϊό), σε ένα λεπτό! Μπορούμε να κάνουμε κάτι γι’ αυτό; Με ένεση, ή με έναν καθαρισμό. Όπως βλέπετε μπαίνει στους πνεύμονες και πολλαπλασιάζεται στους πνεύμονες. Οπότε θα ήταν ενδιαφέρον να το δοκιμάσουμε κι αυτό».

Ο αξιωματούχος που συνόδευε τον Τραμπ μίλησε στους δημοσιογράφους για έρευνες που γίνονται στα κρατικά εργαστήρια. Έδειξαν λοιπόν ότι η αυξανόμενες θερμοκρασίες έχουν σταδιακά οφέλη που μειώνουν στο μισό την ζωή του κορωνοϊού όταν εμφανίζεται.

Αλλά σημείωσε ότι ακόμα και αν ο ιός πεθάνει για παράδειγμα σε μια ηλιόλουστη παιδική χαρά το καλοκαίρι θα μείνει στις επιφάνειες που δεν τις βλέπει ο ήλιος ή δεν ζεσταίνονται αρκετά.


Πηγή: BBC

Πηγή: https://www.skai.gr/news/world/tramp-gia-koronoio-mporoume-na-kanoume-eneseis-me-apolymantika
Follow us: @skaigr on Twitter | skaigr on Facebook | @skaigr on Instagram
Αδιανόητη ήταν η ερώτηση του αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ στην καθιερωμένη ενημέρωση των δημοσιογράφων για τον κορωνοϊό.To view this video please enable JavaScript, and consider upgrading to a web browser that


Video Player is loading.
https://www.skai.gr/news/world/tramp-gia-koronoio-mporoume-na-kanoume-eneseis-me-apolymantika