Δευτέρα, Απριλίου 27

Είχε αφόρητους πόνους στις αρθρώσεις, μέχρι αυτή την απίστευτη λύση

Είχε αφόρητους πόνους στις αρθρώσεις, μέχρι αυτή την απίστευτη λύση
Σε αυτό το άρθρο, θα σας παρουσιάσουμε την περίπτωση μιας ηλικιωμένης κυρία που υπέφερε από φρικτούς πόνους στις αρθρώσεις της, ειδικά στα γόνατα και τους αστραγάλους της, και που ένα φυσικό φάρμακο κατάφερε να της προσφέρει εκπληκτικά αποτελέσματα, όταν τίποτε άλλο δεν την είχε βοηθήσει. Είχ
ε αφόρητους πόνους στις αρθρώσεις, μέχρι αυτή την απίστευτη λύση
Έως τότε, είχε συμβουλευτεί πολλούς ειδικούς, αλλά το μόνο που έκαναν, ήταν να της συνταγογραφούν συνταγές για δεκάδες αντιφλεγμονώδη φάρμακα για τη θεραπεία των συμπτωμάτων. Ωστόσο έτσι, ένιωθε μόνο μια προσωρινή ανακούφιση από τον πόνο.
Δείτε και Φυσικά αντιφλεγμονώδη και πόνος
8 φυσικά υποκατάστατα αντιφλεγμονωδών και αναλγητικών φαρμάκων χωρίς παρενέργειες!

Οι γιατροί την είχαν διαγνώσει με αρθρίτιδα, οπότε εκείνη αποφάσισε να παραιτηθεί από την μέχρι τότε αντιμετώπιση και να κάνει ό, τι είναι δυνατόν για να βρει την κατάλληλη θεραπεία για την αφόρητη κατάσταση που βίωνε.
Και ήταν πολύ τυχερή, επειδή κατάφερε να βρει το καλύτερο φυσικό φάρμακο κατά της αρθρίτιδας το οποίο όχι μόνο εξαλείφει τα συμπτώματα του πόνου, αλλά απομακρύνει επίσης και την επίδραση της ασθένειας.
Δείτε και Αρθρίτιδα: Τα δάκρυα του αίματος

Λέει ότι αυτή η φυσική θεραπεία ήταν ό, τι χρειαζόταν για να σηκωθεί επιτέλους και να ανακουφίσει τον ανυπόφορο πόνο που ένιωθε στις αρθρώσεις της.
Είναι απίστευτο!

Τι χρειάζεστε:

Διαδικασία:
Πρώτα απ ‘όλα, πλύντε τις μελιτζάνες και μετά κόψτε τες σε ροδέλες. Στη συνέχεια, τις βάζετε σε μια κατσαρόλα γεμάτη με το νερό που βράζει. Σβήνετε την φωτιά και θα πρέπει να αφήσετε τις μελιτζάνες να σταθούν, μέχρι το ζεστό νερό να κρυώσει.
Δείτε και Η διατροφική αξία της μελιτζάνας!

Αποθηκεύστε περίπου τα 750 ml από το υγρό στο ψυγείο για να το πίνετε, ενώ μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα υπόλοιπα 250 ml για εξωτερικές εφαρμογές.
Τι πρέπει να κάνετε στην συνέχεια για την εξωτερική χρήση:
Το μόνο που χρειάζεστε είναι τα ίδια συστατικά όπως το προηγούμενο και 50 ml ελαιόλαδο. Απλά πρέπει να αναμίξετε τα 250 ml από το υγρό που έχετε αποθηκεύσει στο προηγούμενο βήμα με το ελαιόλαδο. Αποθηκεύστε το μείγμα που θα προκύψει στο ψυγείο.
Δείτε και Ελαιόλαδο: Ισχυρή προστασία από καρδιαγγειακά, καρκίνο, φλεγμονές 
Γιατροσόφια: Ελαιόλαδο για αρθρίτιδα, βουλωμένα αυτιά, διάστρεμμα και τα θαμπά μαλλιά

Πώς να το χρησιμοποιήσετε:

Θα πρέπει να χρησιμοποιείτε αυτό το φάρμακο για εσωτερική χρήση, ως εξής:
  • 250 ml το πρωί με άδειο στομάχι
  • 250 ml το μεσημέρι
  • 250 ml το βράδυ
Εάν το χρησιμοποιείτε εξωτερικά, θα πρέπει να εφαρμόζετε την θεραπεία στις προβληματικές περιοχές το βράδυ, πριν τον ύπνο. Απλά τρίψτε το μείγμα στις πληγείσες περιοχές και στην συνέχεια, τοποθετήστε ένα καθαρό πανί από πάνω για να κρατήσει ζεστό το σημείο.
Θα έχετε την δυνατότητα να ανακτήσετε την κίνηση στα γόνατα και τα πόδια σας ακριβώς μετά από 20 ημέρες από τη χρήση του. Ο πόνος και η φλεγμονή θα εξαφανιστούν εντελώς! 

«Τροφή»: Παράλληλα χρήσιμα μπορούν να σας φανούν

1. ένα συμπλήρωμα διατροφής με τον πολύ ωφέλιμο συνδυασμό υαλουρονικού – MSM  κερκετίνης – γλυκοζαμίνης και χονδροϊτίνηςΓλυκοζαμίνη-Χονδροϊτίνη: Λιπαίνουν ΦΥΣΙΚΆ τις αρθρώσεις, αναγεννούν τον αρθρικό χόνδρο 
2. ή ένα πραγματικά δραστικό-ΒΙΟΕΝΕΡΓΌ κολλαγόνο σε συνδυασμό με χονδροϊτίνη, το οποίο συμβάλει και στην
Και τα δύο έχουν προκύψει από μελέτες του πανεπιστημίου Αθηνών και ωφελούν ιδιαίτερα περιπτώσεις αρθρίτιδας και όλων των προβλημάτων στις αρθρώσεις.
3. και τέλος τα ωμέγα 3 λιπαρά τα οποία έχουν θετική επίδραση σε όλες τις αρθρίτιδες, ενώ πρόσφατες μελέτες έχουν αποδείξει ότι μπορούν να μειώσουν δραστικά το πόνο στις αρθρώσεις και τη δυσκαμψία, και ότι η λήψη συμπληρωμάτων μπορεί να μειώσει ακόμη και την ανάγκη για λήψη φάρμακων.
Όσοι ενδιαφέρεστε, για παραγγελία οποιουδήποτε από τα παραπάνω, επικοινωνήστε στο μέιλ: life@proionta-tis-fisis.com 

Πηγή: healthandwellness365.com
Παρακαλώ, τυχόν αναδημοσίευση με σαφή αναφορά σε:
Μετάφραση/Επιμέλεια: proionta-tis-fisis.com