Πέμπτη, Απριλίου 9

Φρικτό: Πυροβόλησε τη σύντροφο του κι έπειτα αυτοκτόνησε γιατί φοβόταν ότι κόλλησαν κορωνοϊό

2020_04_08_18_01_10_illinois-900x676
Ήταν όμως και οι δύο αρνητικοί.
Ένας άνδρας που φοβόταν ότι εκείνος και η σύντροφός του είχαν κολλήσει κορωνοϊό αφού πρώτα την πυροβόλησε έστρεψε το όπλο ε εκείνον. Το τραγικό γεγονός, σύμφωνα με το New York Post, συνέβη το βράδυ της περασμένης Πέμπτης. Ο 54χρονος Patrick Jesernik και η 59χρονη Cheryl Schriefer βρέθηκαν νεκροί από τις αστυνομικές αρχές στο σπίτι τους στο Lockport Township. Και οι δύο ήταν τελικά αρνητικοί στον Covid-19.

Το ζευγάρι, σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές του Ιλινόις, βρέθηκε σε διαφορετικά δωμάτια ενώ και οι δύο είχαν τραύμα από σφαίρα στο κεφάλι. Δίπλα στον Jesernik ήταν και το όπλο που χρησιμοποίησε. Οι γονείς του Jesernik ήταν αυτοί που κάλεσαν την αστυνομία γιατί είχαν μέρες να ακούσουν νέα από το γιο τους.
Λίγες μέρες από τη δολοφονία-αυτοκτονία η Schriefer έκανε το τεστ για τον κορωνοϊό καθώς αντιμετώπιζε δυσκολία στην αναπνοή της. Η ίδια πίστευε, σύμφωνα με όσα λέει η οικογένειά της, ότι και οι δύο είχαν κολλήσει τον ιό. Η αυτοψία που έγινε την περασμένη Παρασκευή έδειξε ότι ήταν και οι δύο αρνητικοί.