Πέμπτη, Απριλίου 23

Μπιλ Γκέιτς για παγκόσμιο εμβολιασμό: «Νομίζετε ότι έχετε επιλογή; - Δεν έχετε καμία επιλογή»!

Μπιλ Γκέιτς για παγκόσμιο εμβολιασμό: «Νομίζετε ότι έχετε επιλογή; - Δεν έχετε καμία επιλογή»!


Τον αναγκαστικό εμβολιασμό του παγκόσμιου πληθυσμού για τον COVID-19 προανήγγειλε  ο δισεκατομμυριούχος Μπιλ Γκέιτς σε τηλεοπτική του συνέντευξη.
Πιο συγκεκριμένα ο Γκέιτς είπε: «Δεν έχετε καμία επιλογή. Ο κόσμος κάνει σαν να έχει επιλογή. Αλλά για τον κόσμο η κανονικότητα δεν πρόκειται να επιστρέψει εάν δεν εμβολιάσει πρώτα ο παγκόσμιος πληθυσμός στο σύνολό του».

Να σημειωθεί πως ο Μπιλ Γκέιτς μέσω του ιδρύματος που έχει με τη σύζυγό του Μελίντα είναι από τους μεγαλύτερους χρηματοδότες του ΠΟΥ   και φυσικά έχουν επενδύσει σημαντικά ποσά σε εταιρείες οι οποίες ασχολούνται με την έρευνα για το εμβόλιο του κορωνοϊού.
Πρόσφατα μάλιστα το το ζεύγος Γκέιτς ανακοίνωσε ότι δίνει άλλα 150 εκατ. δολάρια μέσω του ιδρύματος για τις προσπάθειες που γίνονται προκειμένου να βρεθεί θεραπεία και εμβόλιο για τον κορωνοϊό.
Παράλληλα ο Μ.Γκέιτς διαθέτει μετοχές αξίας πολλών δισεκατομμυρίων σε φαρμακευτικές εταιρίες, άρα όχι μόνο οι δωρεές του «επιστρέφουν» σε αυτόν αλλά η πανδημία έχει αποδειχθεί ευνοϊκή για τον τραπεζικό του λογαριασμό.