Πέμπτη, Απριλίου 2

«Θύμα» του κορωνοϊού και η Αθηνά Ωνάση αβλήθηκαν και οι ιππικοί αγώνες στους οποίους θα συμμετείχε και η Αθηνά

«Θύμα» του κορωνοϊού και η Αθηνά Ωνάση
Η πανδημία του κορωνοϊού που έχει επηρεάσει ολόκληρο τον πλανήτη αλλάζοντας την καθημερινότητα δισεκατομμυρίων ανθρώπων επηρέασε όλα τα μεγάλα αθλήματα μεταξύ των οποίων και την ιππασία.

Έτσι μετά την αναβολή πρωταθλημάτων ποδοσφαίρου και μπάσκετ, μετά την αναβολή Ολυμπιακών Αγώνων και Παγκοσμίου κυπέλλου όπως ήταν αναμενόμενο αναβλήθηκαν και οι ιππικοί αγώνες που περιλαμβάνονται στο Longines Global Champions Tour και στους οποίους θα συμμετείχε και η Αθηνά Ωνάση.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση των διοργανωτών «η εξάπλωση του ιού covid-19 μας αναγκάζει να αναβάλλουμε τους αγώνες σε Μεξικό, Μαίάμι και Σανγκάη μέχρι νεωτέρας. Πάνω απ’ όλα προέχει η υγεία των φίλων, των αθλητών και του προσωπικού μας. Είμαστε σε επικοινωνία με την Διεθνή Ομοσπονδία Ιππασίας ώστε μέσα στον χρόνο να βρεθεί άλλη ημερομηνία για τους αγώνες μας».
Την ίδια ώρα η Αθηνά αλλά και οι συνεργάτες της βρίσκονται σε εγρήγορση μιας και είναι πάρα πολύ πιθανόν να αναβληθούν και οι αγώνες που φέρουν τον όνομά της και είναι προγραμματισμένοι να γίνουν στις 28 με 30 Μαΐου του 2020 στην παραλία των διασήμων Pampelonne στο Σεν Τροπέζ.